Νταρίντα: «Σκληρή η ήττα από τον ΠΑΟΚ, να σκοράρουμε πρώτοι με τον Ολυμπιακό»

Ο Νταρίντα σε μονομαχία με τον Κασάμι.

i

©intime

Νταρίντα: «Σκληρή η ήττα από τον ΠΑΟΚ, να σκοράρουμε πρώτοι με τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 18:21 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 14.08.2024

Άρης: Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τσέχος μέσος, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Άρη το τελευταίο διάστημα μίλησε στη NOVA, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα, αλλά και στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

«Ήταν σκληρό που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για τα πλέι οφ, μπροστά στον κόσμο μας. Μεσολάβησαν, όμως, πολλές ημέρες λόγω της διακοπής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη!», είπε αρχικά ο Νταρίντα και πρόσθεσε για τον αγώνα με τους Πειραιώτες:

«Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Σε όλα τα παιχνίδια, όμως, που παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο τελικό αποτέλεσμα η διαφορά ήταν ένα γκολ. Αυτό σημαίνει ότι ήταν κλειστά παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 31.03.2023

Όταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Άρης βίωσε στιγμές... Ελλάδας στην πατρίδα του (vid)

Ο Πορτογάλος διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άρης, Φάμπιο Βερίσιμο, φαίνεται να γνωρίζει καλά την λέξη «επεισόδια», αφού ο ίδιος είχε σφυρίξει σε ένα παιχνίδι... ροντέο της πατρίδας του.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Το γνωρίζουμε αυτό. Έχει πολύ καλούς περιφερειακούς επιθετικούς, που χρειάζονται προσοχή. Γενικότερα, στα τελευταία 16 μέτρα έχει παίκτες πολύ ικανούς κι επικίνδυνους, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σε ό,τι αφορά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Είναι σημαντικό που πήρα το βραβείο, όμως, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το μόνο που σκέφτομαι, είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση, το απολαμβάνω στον Άρη. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή! Είμαι ευχαριστημένος εδώ με όλα. Είναι και ο Μπράμπετς εδώ, με τον οποίο είμαστε καλοί φίλοι και με βοηθάει πολύ».