Νταρίντα: «Στον Άρη απέκτησα ξανά… εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Βλάντιμιρ Νταρίντα

i

Βλάντιμιρ Νταρίντα/ ©Intime

Νταρίντα: «Στον Άρη απέκτησα ξανά… εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:05 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 14.08.2024

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε σε ιστοσελίδα της Τσεχίας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Άρη.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα idnes.cz και μίλησε για το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Άρη. Ο Τσέχος μέσος των «κίτρινων» μίλησε στο μέσο της πατρίδας του με τα καλύτερα λόγια για το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

«Ξαφνικά έχω εμμονή με το ποδόσφαιρο όπως ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Το απολαμβάνω πραγματικά», δήλωσε ο Νταρίντα. Όσο για την Εθνική Τσεχίας, όπου ο ίδιος αποσύρθηκε ως αρχηγός της ομάδας είπε: «Γευματίσαμε μαζί όλη η ομάδα. Εκεί με ρώτησαν: Και γιατί δεν πας;».

Θυμίζουμε ότι ο Τσέχος μέσος έχει ήδη στα χέρια του ένα βραβείο από την έως τώρα παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη. Το γκολ με το οποίο ο Βλάντιμιρ Νταρίντα άνοιξε το σκορ κι έδειξε στους συμπαίκτες του τον δρόμο για τη νίκη επί του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League ήταν αυτό που κέρδισε και την προτίμηση του κόσμου στη διαδικτυακή ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων.