Νταβίντ Κάρμο: «Ας συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι»

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© ΙΜΑGO

Νταβίντ Κάρμο: «Ας συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι»

Sportal newsroom 13:31 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 26.08.2024

Η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με τον Ανγκολέζο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Νταβίντ Κάρμο, καθώς η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την Κυριακή (25/8) τον δανεισμό του στους Πειραιώτες. Η επιστροφή του 25χρονου Ανγκολέζου αμυντικού , έχει φέρει μεγάλο ενθουσιασμό, τόσο στην ομάδα, όσο και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος μέσω μιας φωτογραφίας του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, στέλνει το μήνυμα του γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Ας συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι"

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα (26/8) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Athens Kallithea, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 20:30 και ο Κάρμο μπορεί να μην αγωνιστεί, αλλά θα βρίσκεται στις εξέδρες για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!