Ντε Γιονγκ: «Στο χέρι μας να δείξουμε πόσο έχουμε βελτιωθεί, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την Ελλάδα»

Ντε Γιονγκ: «Στο χέρι μας να δείξουμε πόσο έχουμε βελτιωθεί, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την Ελλάδα»

Δημήτρης Χούπης 18:43 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 14.08.2024

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα, σχολίασε πως είναι αρκετά προετοιμασμένη η ομάδα για το παιχνίδι, ενώ υποστηρίζει πως είναι στο χέρι τους να κερδίσουν.

Ελλάδα και Ολλανδία έρχονται  αντιμέτωπες στο «Philips Stadium» για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Σε ένα παιχνίδι, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας. Υπενθυμίζεται ότι έχει δύο νίκες με το Γιβραλτάρ (3-0) και την Ιρλανδία (2-1), ενώ στον προηγούμενο αγώνα γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Παρίσι από τη Γαλλία

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για τον αγώνα ο μέσος των «Οράνιε», Φρένκι Ντε Γιονγκ, ανέφερε πως η ομάδα του είναι καλά προετοιμασμένη για το παιχνίδι. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως είναι στο χέρι τους να κερδίσουν. 

«Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Στο χέρι μας είναι κυρίως να το δείξουμε. Είναι σίγουρα δυνατό να κάνουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά, αλλά δεν είναι ότι δεν το κάναμε ποτέ», ήταν αρχικά τα λόγια του. 

«Η συμβολή μου είναι ότι πρέπει να παίξω καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σε φόρμα. Είμαι σε εξαιρετική φόρμα στον σύλλογο. Θα δούμε αύριο. Μπορώ να πω πολλά εκ των προτέρων. Πρέπει πάντα να το δείχνεις στο ματς. Εναπόκειται πάντα στους άλλους να κρίνουν», ανέφερε στη συνέχεια για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος.