Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισε» Ντε Λιχτ και Μαζράουι

Ντε Λιχτ

i

© Imago

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεισε» Ντε Λιχτ και Μαζράουι

Sportal newsroom 16:33 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 10.08.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε σε δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση των Ντε Λιχτ και Μαζράουι, όπως μεταδίδει ο «Athletic». Πρόκειται για δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα δώσουν την κατάλληλη ποιότητα στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Όσον αφορά το «deal», ο Ολλανδός στόπερ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να βγάζουν από τα ταμεία τους 45 εκατ. ευρώ και ακόμη πέντε με την μορφή μπόνους

Από την άλλη, για τον 26χρονο Μαροκινό δεξιό μπακ, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ θα δώσει 15+5 εκατ. ευρώ στους Βαυαρούς ενώ την ίδια ώρα έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα στην Γουέστ Χαμ αντί 17,5 εκατ. ευρώ.

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Άγγλων αναμένεται να βρεθούν στο Μάντσεστερ την ερχόμενη Κυριακή (11/8), με σκοπό να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να «ντυθούν» στα κόκκινα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!