Σκληρή ομολογία από τον Ντε Μπρόινε: «Δεν ξέρω πότε θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Κέβιν ντε Μπρόινε

i

PrtScr

Σκληρή ομολογία από τον Ντε Μπρόινε: «Δεν ξέρω πότε θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας 08:25 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 14.08.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εξέφρασε την ανησυχία του για πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε βιώνει, λόγω τραυματισμού, μια πολύ δύσκολη στιγμή στην καριέρα του και δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρει ακόμα πότε θα παίξει ξανά. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι υπέστη ρήξη οπίσθιου μηριαίου στην 1η αγωνιστική της φετινής Premier League, στον αγώνα κόντρα στη Μπέρνλι που διεξήχθη στις 11 Αυγούστου, όπου οι Πολίτες επικράτησαν με 3-0.

Εκείνη τη μοιραία μέρα ο Ντε Μπρόινε αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει ότι ήταν σοβαρός τραυματισμός και ότι δεν θα έπαιζε ξανά για το υπόλοιπο του 2023. Ο 32χρονος μέσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και, παρόλο που η επιστροφή του αναμενόταν στις αρχές του 2024, έχει εξομολογηθεί ότι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα μπορέσει να εμφανιστεί ξανά.

Έτσι, ο Κέβιν ντε Μπρόινε διαβεβαίωσε με ανησυχία: «Είμαι τραυματισμένος εδώ και τρεις μήνες και τα κάνω όλα καλά, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά δεν μου έδωσαν ημερομηνία για την επιστροφή μου, για το πότε μπορώ να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Ο Βέλγος διεθνής μέσος, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο καθοριστικούς παίκτες στην ομάδα του και στις δηλώσεις του εξήγησε την κατάσταση που βιώνει: «Θέλουν όλα να είναι εντελώς καλά όταν επιστρέψω. Είναι ένας τραυματισμός λόγω υπερφόρτωσης αγώνων».

Ο Ντε Μπρόινε είχε τραυματιστεί στον τελικό του Champions League που οι Πολίτες κέρδισαν την Ίντερ. Στην Κωνσταντινούπολη ο Βέλγος αστέρας χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο 36ο λεπτό από τον Φιλ Φόντεν. Ο 32χρονος τραυματίστηκε επίσης στον τελικό του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του 2021, όταν η ομάδα του έχασε από την Τσέλσι με 1-0.

Ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε ότι ο Χούλιαν Άλβαρες θα ήταν ο αντικαταστάτης του τραυματία Ντε Μπρόινε και έως τώρα ο Αργεντινός Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει επτά γκολ και πέντε ασίστ στα 16 παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.