Η ομολογία του Ντε Μπρόινε: «Επρεπε να κάνω τον ταξιτζή»

Η ομολογία του Ντε Μπρόινε: «Επρεπε να κάνω τον ταξιτζή»

Κώστας Τόπας 08:55 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 14.08.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ομολόγησε ότι ήταν «οδηγός ταξί» την περίοδο που ήταν μακριά από το γήπεδο. Ο Βέλγος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την Μάντσεστερ Σίτι παίζοντας για λίγα λεπτά στη νίκη επί της Χάντερσφιλντ μετά από τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου το καλοκαίρι.

Ο Βέλγος μέσος δηλώνει ότι έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του ως πατέρας. «Όταν έχεις τρία παιδιά μεταξύ τριών και επτά ετών, βασικά ήμουν οδηγός ταξί. Μου άρεσε πολύ. Νομίζω ότι τους άρεσε που ο μπαμπάς μπορούσε να παρακολουθήσει τα παιχνίδια τους, τώρα θα είναι πιο δύσκολο», εξομολογείται σε δηλώσεις του στους Times.

Για τον Ντε Μπρόινε δεν ήταν εύκολο να είναι θεατής της Σίτι: «Μπορώ να παρακολουθήσω οποιοδήποτε παιχνίδι και τους είδα όλους, αλλά δεν μου αρέσει. Δεν ήταν ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα, αλλά προσπάθησα να μετατρέψω αυτό το μειονέκτημα σε κάτι Θετικό. Παίζοντας τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να σταματήσω με ένα μικρό διάλειμμα, οπότε ίσως ήταν καλό για μένα να κάνω μια μικρή επαναφορά και να φροντίσω τον εαυτό μου όταν δεν είναι πραγματικά δυνατό για τον υπόλοιπο χρόνο».