Ο λόγος για τον οποίο ο Ντε Μπρόινε είπε «όχι» στα 185 εκατ. ευρώ στη Σαουδική Αραβία

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο λόγος για τον οποίο ο Ντε Μπρόινε είπε «όχι» στα 185 εκατ. ευρώ στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 10:05 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 26.07.2024

Παρά τις φήμες ότι ο Κέβι Ντε Μπρόινε είχε έρθει σε συμφωνία για να πάει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, τελικά πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα.

Υπήρξαν εβδομάδες μεγάλων αναταράξεων μέσα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το πιο άμεσο μέλλον ενός από τα μεγάλα αστέρια της, του Βέλγου Κέβιν Ντε Μπρόινε, είχε τους πάντες σε αγωνία για το τι συνεπαγόταν η πιθανή αναχώρησή του στη Σαουδική Αραβία.

Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει εικασία για πιθανή συμφωνία του Βέλγου με την Αλ Ιτιχάντ, η οποία προσέφερε στον ποδοσφαιριστή συνολικά 185 εκατομμύρια ευρώ σε τρία χρόνια, κερδίζοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα. Ποσά τα οποία έμοιαζαν απίθανα, αλλά Ντε Μπρόινε φαίνεται ότι τελικά απαρνήθηκε.

Ο Γκουαρντιόλα είχε ήδη ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Βέλγος «μάγος» του δεν πήγαινε πουθενά και θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι, εκπληρώνοντας το υπόλοιπο έτος του συμβολαίου του, μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο λόγος για την απόφαση του Ντε Μπρόινε

Σύμφωνα με την Daily Star, η τελική απόφαση του Ντε Μπρόινε να μείνει είχε έναν ξεκάθαρο όρο: Την οικογένειά του. Τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Βέλγος έχει μιλήσει με τη σύζυγό του, Μικέλε Ντε Μπρόινε, για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και αμφότεροι διστάζουν να αποχωρήσουν από την Αγγλία, ειδικά με τα παιδιά τους.

Η οικογένεια ασχολείται πολύ με την εκπαίδευση των παιδιών της και θέλει να συνεχίσουν να ζουν στο βορειοδυτικό Μάντσεστερ, τουλάχιστον προς το παρόν. Με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, η Σίτι αναμένεται να καθίσει και να μιλήσει με τον Ντε Μπρόινε μετά την περιοδεία προετοιμασίας της σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να του προσφέρει την ευκαιρία να εξετάσει μια πιθανή ανανέωση.