Ο Ντε Μπρόινε «επιτέθηκε» σε FIFA και UEFA για το πρόγραμμα αγώνων: «Μόνο τα χρήματα τους νοιάζουν»
i

© Imago

Ο Ντε Μπρόινε «επιτέθηκε» σε FIFA και UEFA για το πρόγραμμα αγώνων: «Μόνο τα χρήματα τους νοιάζουν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:10 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 06.09.2024

Τα παράπονα του Ντε Μπρόινε προς FIFA και UEFA για το ζόρικο πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες αυτή τη σεζόν. Όταν θα επιστρέψει από τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει σε ένα αρκετά δύσκολο ματς για το Champions League την Ίντερ και στη συνέχεια θα κοντραριστεί με την Άρσεναλ στην Premier League.

Έπειτα οι Πολίτες θα πρέπει να τεθούν αντιμέτωποι και με τη Γουότφορντ στο Carabao Cup, μόλις 49 ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες».

Όπως διαπιστώνεται, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχουν χρόνο για προπόνηση ή προετοιμασία για τα παιχνίδια Κυπέλλου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Μετά τα παράπονα του Μπερνάντο Σίλβα, σειρά πήρε ο Βέλγος ο οποίος «επιτέθηκε» στη FIFA και την UEFA, τις οποίες θεωρεί υπεύθυνες για αυτήν την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος σούπερ σταρ:

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα θα έρθει όταν τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Γνωρίζουμε ότι μεταξύ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και της πρώτης ημέρας της Premier League θα μείνουν μόνο τρεις εβδομάδες. Άρα έχουμε τρεις εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας για να παίξουμε άλλα 80 παιχνίδια αργότερα.

Ίσως φέτος όλα να πάνε καλά, αλλά του χρόνου θα είναι πρόβλημα. Η ένωση επαγγελματιών παικτών της Αγγλίας και οι ενώσεις παικτών άλλων χωρών προσπάθησαν να βρουν λύσεις. Το πρόβλημα είναι ότι η UEFA και η FIFA κάνουν έξτρα παιχνίδια και μπορούμε να προσπαθήσουμε να πούμε κάτι, αλλά δεν έχει βρεθεί λύση. Δεν τους νοιάζει. Τα χρήματα είναι αυτά που τους ενδιαφέρουν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!