«Ηλίθιε»: Έξαλλος ο Ντε Μπρόινε - Δείτε ποιον έβρισε μετά τον αποκλεισμό (vid)

Ντε Μπρόινε

i

© PrtScr

«Ηλίθιε»: Έξαλλος ο Ντε Μπρόινε - Δείτε ποιον έβρισε μετά τον αποκλεισμό (vid)

Sportal newsroom 13:08 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 02.07.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε προχώρησε σε ένα μίνι ξέσπασμα μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου.

Το Βέλγιο γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2024 κι επιστρέφει... σπίτι.

Η ομάδα του Τεντέσκο κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι σε Ρουμανία, Ουκρανία και Σλοβακία αντίστοιχα, όμως το ταξίδι της ολοκληρώθηκε στη φάση των «16».

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Εκεί, κόντρα στη Γαλλία ηττήθηκε με σκληρό τρόπο, καθώς το αυτογκόλ του Βερτόνγκεν στο 85ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση (1-0).

Όπως αναμενόταν, το κλίμα αυτήν τη στιγμή στο «στρατόπεδο» του Βελγίου δεν μοιάζει και το πιο ιδανικό, με το μίνι ξέσπασμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη συνέντευξη Τύπου να αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι τα... έβαλε με έναν δημοσιογράφο φεύγοντας από την αίθουσα Τύπου, αποκαλώντας τον «Ηλίθιε!».

Αφορμή βέβαια στάθηκε η ερώτηση του Τανκρέντι Παλμέρι, για το αν τον... πονά που η χρυσή γενιά της χώρας του δεν μπόρεσε να φτάσει έστω σε έναν τελικό.

Μάλιστα, ο Ιταλός ρεπόρτερ που έκανε την ερώτηση, δεν κατάλαβε εκείνη την ώρα τον χαρακτηρισμό του πολύπειρου μέσου, ωστόσο όταν ενημερώθηκε αντέδρασε.

«Μόλις έμαθα πως ο Ντε Μπρόινε με αποκάλεσε ηλίθιο. Ε, Κέβιν, μια υπενθύμιση για σένα: η χρυσή γενιά που αναφέρεις, της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας, όλες τους έφτασαν τουλάχιστον σε έναν τελικό. Κλασικός ποδοσφαιριστής που θέλει μόνο ερωτήσεις που να του λένε πόσο καλός είναι. Κακομαθημένο παιδί! Δεν είχε καν τα κότσια να μου το πει κατά πρόσωπο. Τα λεφτά δεν σου αγοράζουν θάρρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.