Ποια είναι η σύζυγος του Ντε Μπρόινε που έδωσε το «πράσινο φως» για μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Μισέλ Λακρουά & Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ποια είναι η σύζυγος του Ντε Μπρόινε που έδωσε το «πράσινο φως» για μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Sportal newsroom 09:44 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 05.06.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποκάλυψε ότι η σύζυγος του είναι θετική στην αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Σίτι εάν κι εφόσον φτάσει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, δηλώνει ανοιχτός να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας με αντάλλαγμα τα «απίστευτα χρηματικά ποσά» που θα μπορούσαν να του προσφέρουν στη Σαουδική Αραβία.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι η Μισέλ Λακρουά σύζυγος του Κέβιν Ντε Μπρόινε, έδωσε το «πράσινο φως» να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ για να ζήσει «μια εξωτική περιπέτεια».

Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται νομικά κατά της Premier League για τις κατηγορίες περί οικονομικών παραβιάσεων
PREMIER LEAGUE

18:17 - 04.06.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται νομικά κατά της Premier League για τις κατηγορίες περί οικονομικών παραβιάσεων

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League για τις κατηγορίες περί οικονομικών παραβιάσεων, με την ακρόαση να ξεκινάει τη Δευτέρα και αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες περίπου.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί... Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι τώρα οκτώ χρονών και δεν ξέρει τίποτα εκτός από την Αγγλία. Ρωτάει επίσης πόσο καιρό θα παίξω στη Σίτι. Φτάνουμε τη στιγμή, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο», δήλωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στη βελγική εφημερίδα «Het Laatste Nieuws».

Ο 32χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2015, έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του στο οποίο θα κέρδιζε περισσότερα από 352.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2017 και έκτοτε ακολουθούν κοινή πορεία χαμηλών τόνων. Η Μισέλ, θυμίζουμε ότι είχε αφήσει τον Άγγλο ποδοσφαιριστή Φάμπιαν Ντέλφ για χάρη του Ντε Μπρόινε.

Τη συγκεκριμένη περίοδο ασχολείται αρκετά με τα social media και αναρτά δημοσιεύσεις με την οικογένειά της και τον σύζυγό της όταν πηγαίνουν διακοπές ή κάθε φορά που πηγαίνει να τον δει σε αγώνες.