Εξω φρενών ο Ντε Μπρόινε: «Τέλος η εθνική για εμένα» (vid)

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

PrtScr

Εξω φρενών ο Ντε Μπρόινε: «Τέλος η εθνική για εμένα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:49 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 11.09.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν έξαλλος, έπειτα από την ήττα του Βελγίου από την Γαλλία (2-0) για το Nations League με αποτέλεσμα να ξεσπάσει λέγοντας πως θα αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν ήταν ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες του στο Βέλγιο μετά την ήττα τους στο UEFA Nations League από τη Γαλλία. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισε στοιχεία της απόδοσής τους στην ήττα με 2-0 ως «απαράδεκτα», επιμένοντας ότι οι παίκτες πρέπει να κάνουν περισσότερη σκληρή δουλειά.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν μάσησε τα λόγια του μετά τον αγώνα, λέγοντας στη βελγική τηλεόραση VTM ότι δεν μπορούσε να επαναλάβει όσα είπε στους συμπαίκτες του δημόσια.

Ξέσπασε ο Ντε Μπρόινε: «Τα πράγματα είναι απαράδεκτα, δεν πρόκειται να πω περισσότερα!»
NATIONS LEAGUE

16:57 - 10.09.2024

Ξέσπασε ο Ντε Μπρόινε: «Τα πράγματα είναι απαράδεκτα, δεν πρόκειται να πω περισσότερα!»

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου, ακολούθησε το ξέσπασμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε, με αφορμή τη συνολική εικόνα της ομάδας του, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορώ να πω εδώ τι πήγε στραβά», είπε. «Το έκανα ήδη στην ομάδα στο ημίχρονο. Δεν μπορώ να το επαναλάβω αυτό στα μέσα ενημέρωσης, αλλά πρέπει να είναι καλύτερο από κάθε άποψη. Αν το πρότυπο που θέλουμε να φτάσουμε είναι το καλύτερο, αλλά δεν είμαστε πλέον αρκετά καλοί για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, τότε πρέπει να τα δώσεις όλα. Αν δεν το κάνεις καν αυτό, τελείωσε».

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μάλιστα, ο μέσος των Πολιτών «πιάστηκε» από την κάμερα να λέει στον τεχνικό διευθυντή Φρανκ Βερκότερεν «σταματάω!» ενώ στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ απαντούσε με νεύρα και «άδειασε» συμπαίκτες του.

Ο Ντε Μπρόινε ήταν μέλος της αποστολής του Βελγίου που έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία. Εκείνη η ομάδα περιελάμβανε τους Βινσέντ Κομπανί, Τιμπό Κουρτουά και Ρομέλου Λουκάκου, αλλά το Βέλγιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση μετάβασης με μια σειρά από φρέσκα πρόσωπα.

«Αναρωτιέμαι τι βλέπετε σε ένα ματς… Δεν έχει να κάνει με αυτό αλλά με τον τρόπο που παίζουμε και κάποιους που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα. Αν δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή, δεν είσαι αρκετά καλός. Και πρέπει πάντα να δίνεις το 100%. Αυτό δεν το κάνουν ορισμένοι. Μπορώ να αποδεχτώ ότι κάποιοι αντίπαλοι είναι καλύτεροι, αλλά κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βέλγος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!