Κάθε φορά που ο Ντέλετιτς βλέπει ΑΕΚ «αφηνιάζει» (vid)

©Intime

i

©Intime

Κάθε φορά που ο Ντέλετιτς βλέπει ΑΕΚ «αφηνιάζει» (vid)

Κώστας Τόπας 11:22 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο Μίλος Ντέλετιτς βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα την Κυριακή (03/09) απέναντι στην ΑΕΚ, έφτασε τα τρία γκολ συνολικά, κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Βόλος μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ, ωστόσο μπορεί να κρατήσει την θετική εμφάνιση του Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο όγδοο λεπτό. Έπειτα από ολέθριο λάθος του Μουκουντί που γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όχι όμως σε συμπαίκτη του, ο Ντέλετιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς.

Στο 72', ο 29χρονος ξαναχτύπησε. Έπειτα από γύρισμα του Κόμπα από τα αριστερά και αδυναμία του Γιόνσον να απομακρύνει, ο Σέρβος εκτέλεσε ωραία μέσα από την περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντέλετιτς έφτασε τα δύο τέρματα τη φετινή σεζόν, μετά από τρία παιχνίδια, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. 

Αξιο αναφοράς ωστόσο είναι το γεγονός ότι ο Ντέλετιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, όποτε συναντάει την ΑΕΚ ως αντίπαλο, σχεδόν πάντα βρίσκει δίχτυα. Πέρυσι, η πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ στη Super League ήρθε στη δεύτερη αγωνιστική, καθώς η Ένωση ηττήθηκε από τον Βόλο με 1-0 στη Ριζούπολη. Ο δήμιος της ΑΕΚ ήταν ο πρώην «κιτρινόμαυρος», ο Μίλος Ντέλετιτς, με ένα αρκετά δύσκολο και δυνατό σουτ στο 19'. 

Ακόμα και στα προηγούμενα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει, ο Ντέλετιτς μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, ωστόσο ήταν κινητήριος μοχλός για τις ομάδες που αγωνιζόταν και πάντα έβαζε δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους». Είναι ενδεικτικό ότι μετά τα δύο γκολ που πέτυχε την Κυριακή (03/09) κόντρα στην Ένωση, ο 29χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός έφτασε τα τρία απέναντι στην Ένωση. 

Όποιος δεν έλαβε το μήνυμα του Άμραμπατ…
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

10:45 - 04.09.2023

Όποιος δεν έλαβε το μήνυμα του Άμραμπατ…

Η ΑΕΚ θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει ή να μην κερδίσει στον Βόλο, αλλά ο λόγος που δεν συνέβη, είναι η απόδειξη πως το λιοντάρι που πρέπει να σκοτώσουν οι... απέναντι για να γίνουν στην θέση του βασιλιάδες της ζούγκλας, ακόμα πεινάει και δαγκώνει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Τα περισσότερα γκολ τα έχει πετύχει μόνο κόντρα στη Λαμία (4). ΑΕΚ, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης είναι τα αμέσως επόμενα αγαπημένα «θύματα» του Ντέλετιτς, έχοντας πετύχει τρία γκολ απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Βέβαια, τον ίδιο αριθμό τερμάτων μετράει και κόντρα στη σημερινή του ομάδα, τον Βόλο, αλλά τα συγκεκριμένα γκολ τα είχε πετύχει όταν αγωνιζόταν για τους Αρκάδες και τους Φθιώτες