Νέο πλήγμα στον Βόλο: Ο Ντέλετιτς υπέστη θλάση και «χάνει» ΠΑΟΚ

Μίλος Ντέλετιτς

i

© Intime

Νέο πλήγμα στον Βόλο: Ο Ντέλετιτς υπέστη θλάση και «χάνει» ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:32 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Σιέλη, ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Ντέλετιτς στην επερχόμενη αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η ατυχία έχει χτυπήσει... κόκκινο.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο βαθμούς, ενώ μέχρι στιγμής μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στην τελευταία αναμέτρηση στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική, οι Θεσσαλοί γνώρισαν την ήττα (1-2), ενώ μέτρησαν και δύο σημαντικές απώλειες. Ο λόγος γίνεται για τους Χρήστο Σιέλη και Μίλος Ντέλετιτς. Σε ότι αφορά τον αμυντικό του Βόλου, στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος τον χτύπησε άγαρμπα κατά την έξοδό του, με αποτέλεσμα ο Τζήλος να σφυρίξει πέναλτι.

Από την άλλη, ο Μίλος Ντέλετιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και εκείνο της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Σε ότι αφορά το ανασταλτικό κομμάτι, μετά την ξαφνική αποδέσμευση του Κρούζλιακ και τον σοβαρό τραυματισμό του Σιέλη, η ομάδα του Βόλου θα αναγκαστεί να παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη με μία ενδεκάδα... ανάγκης.

Η αποστολή της Θεσσαλικής ομάδας έγινε ωστόσο ακόμη πιο δύσκολη, μετά τις σοβαρές ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί στα μετόπισθεν. Συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες επιλογές του Κώστα Μπράτσου για το κέντρο της άμυνας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι δύο, οι νεαροί Ασλανίδης και Καλογερόπουλος.

Επιστολή του Άρη στον Μπέο για φιλικό αγώνα για τους πλημμυροπαθείς

Μετά την αποστολή ιατρικού υλικού και εμφιαλωμένων νερών, η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση συμπαράστασης προς τους πληγέντες των φονικών πλημμυρών της Θεσσαλίας. Οι κιτρινόμαυροι απέστειλαν επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο -ιδιοκτήτης ταυτόχρονα και του ΝΠΣ Βόλος, ζητώντας τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα είτε στο «Πανθεσσαλικό» είτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά το διάστημα της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος για τρεις εβδομάδες, μέσα στον Οκτώβριο, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για όσους επλήγησαν από τις καταστροφές στην περιοχή του Βόλου και όχι μόνο. 

Αυτό που απομένει, μετά την κίνηση αυτή, είναι η απάντηση του Δήμαρχου Βόλου ώστε να καθοριστεί και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού.