Ντέμης: «Δεν ήταν καλή η επιλογή Μίτσελ για τον Ολυμπιακό, δεν του έδωσε αγωνιστική ταυτότητα»
i

© printscreen

Ντέμης: «Δεν ήταν καλή η επιλογή Μίτσελ για τον Ολυμπιακό, δεν του έδωσε αγωνιστική ταυτότητα»

Sportal newsroom 21:48 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σημείωσε ότι ο Μίτσελ δεν ήταν καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επεσήμανε ότι ο Μίτσελ δεν έδωσε ταυτότητα στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός παραιτήθηκε από την ομάδα του Πειραιά μετά την ισοπαλία από τον Άρη για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σχολίασε μέσα από την εκπομπή που έχει στη Nova, ότι ο Μίτσελ δεν έδωσε ταυτότητα στους «ερυθρόλευκους» σε όσα ματς έκατσε στον πάγκο. Σημείωσε παράλληλα, ότι δεν μπορεί κάποιος προπονητής να συμμαζέψει την ομάδα του Πειραιά.

«Μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα, είναι μία ισχυρή προσωπικότητα, ένας ωραίος τύπος όπως γνωρίζουμε και από το παρελθόν. Φαντάζομαι θα υπήρχε κι ένας σεβασμός στο πρόσωπό του. Αλλά αγωνιστική ταυτότητα στον Ολυμπιακό δεν είδα. Είδα παίκτες που έβγαλαν τα προσόντα τους στο γήπεδο κι αυτό είναι μία επιτυχία του προπονητή. Αγωνιστική ταυτότητα δεν είδα, τα προβλήματα του Ολυμπιακού παράμειναν στην άμυνα. Αν τον Ολυμπιακό τον έβαζες στην περιοχή του, πάντα θα του έβρισκες ευκαιρίες. Μπορεί να κέρδισε 1-3 μέσα στη Φιλαδέλφεια αλλά δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. 

Δεν νομίζω ότι ήταν καλή επιλογή στο να έρθει. Αυτή ήταν η γνώμη μου όταν ήρθε ο Μίτσελ. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να φύγει και σε μία τέτοια περίπτωση. Δεν κατάλαβα ένα στυλ ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, όσο καιρό είναι ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Άλλο μαζεύω την ομάδα, παίζουμε καλύτερα, που το είδαμε αυτό. Έχει, όμως και παίκτες ο Ολυμπιακός για να παίξει καλύτερα. Δεν κατάλαβα ένα στυλ παιχνιδιού, τουλάχιστον εγώ. Δεν κατάλαβα πώς παίζει ο Ολυμπιακός. Κατάλαβα ότι έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός και έχει πλέον μία προσωπικότητα στον πάγκο και παίζει καλύτερα», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Δεν γίνεται ένας προπονητής να έρθει και να συμμαζέψει την ομάδα, να μπει και να την κάνει να πάρει το πρωτάθλημα. Μου φαίνεται απίθανο. Αν γίνει, θα υπάρχει μεγάλη δόση τύχης», πρόσθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.