Ντέμης: «Ευτυχώς νίκησε η ΑΕΚ, γιατί η διαιτησία ήταν κακή – Ο Κουλμπάκοφ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του»

Νικολαϊδης: «Πολλές λάθος αποφάσεις ο Κουλμπάκοφ».

Ντέμης: «Ευτυχώς νίκησε η ΑΕΚ, γιατί η διαιτησία ήταν κακή – Ο Κουλμπάκοφ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του»

Sportal newsroom 22:41 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Η διαιτησία του Αλεξέι Κουλμπάκοφ και η ακύρωση του γκολ του Άμραμπατ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα συζητείται για πολλά χρόνια.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports τη διαιτησία του Λευκορώσου διαιτητή στο ντέρμπι της Τούμπας και αρχικά ανέφερε:

«Ο Κουλμπάκοφ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του μετά το γκολ. Τρώει μία κάρτα ο Αουγκούστο, ξανακάνει το φάουλ με αγκώνα στον λαιμό. Δεν τη βγάζει τη δεύτερη. Θα μπορούσε όπως λέει ο Λουτσέσκου να δώσει το φάουλ στον Αουγκούστο πριν το γκολ της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια ο Νικολαϊδης τόνισε: «Υπάρχει μία φάση που ο Λιβάι μπαίνει στην περιοχή και δεν πέφτει και μπράβο του. Τον τραβάει, τον τραβάει, δεν πέφτει, αλλά χάνει τη μπάλα στο τέλος. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ του Λιβάι. Ας μην μπούμε στη διαδικασία.

Ο διαιτητής είναι γνωστός. Πήρε πολλές λάθος αποφάσεις μετά απ’ αυτό που έγινε στην αρχή που κανείς δεν έχει καταλάβει Δεν ήταν καλή η διαιτησία, κυρίως για την ΑΕΚ δεν ήταν καλή. Ευτυχώς που νίκησε η ΑΕΚ γιατί αν δεν νικούσε μετά απ’ αυτό… 

Διαβάζουμε τους κανονισμούς, μιλάμε με δύο διαιτητές και έναν παρατηρητή αν χρειαστεί. Αν ήταν αυτά μόνο χωρίς την πρώτη φάση, θα λέγαμε ότι έτσι το είδε και έτσι έπραξε».