Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός, δεν μπορείς να περιμένεις ένα πέναλτι στο 95’»

Ο Σπόραρ έχασε το κρίσιμο πέναλτι.

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός, δεν μπορείς να περιμένεις ένα πέναλτι στο 95’»

Sportal newsroom 21:34 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στην αναπάντεχη ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και στην απόδοση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη ανάλυσή του στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στο 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και κυρίως στην εικόνα των «πρασίνων».

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι δεν του προκάλεσε έκπληξη η εικόνα και επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δημιουργεί περισσότερο ή έστω να γίνει πιο αποτελεσματικός.

«Είδα έναν Παναθηναϊκό όπως τον ξέρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε φάσεις, έχασε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν έκανε πολλές. Όταν περιμένεις να πάρεις ένα ματς με πέναλτι στο 95’ κάποια στιγμή θα το χάσεις. Γίνεται κι αυτό. Ο Σπόραρ έπρεπε να το χτυπήσει, αυτός τα είχε βάλει», είπε αρχικά ο Νικολαϊδης και συμπλήρωσε:

«Κάνει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν βάζει εύκολα γκολ. Αυτός είναι, όμως, ο Παναθηναϊκός. Δεν μου έκανε εντύπωση. Δεν είναι προβληματικός ο Παναθηναϊκός. Είναι σοκαριστικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν μου έκανε εντύπωση το ποδόσφαιρο που είδα. Έτσι παίζει, έτσι πάει να πάρει πρωτάθλημα. Κάποια ματς δεν θα σου κάτσουν και δεν βάλεις γκολ.

Για να πάρεις το πρωτάθλημα, όμως, θέλει περισσότερα γκολ. Τις ευκαιρίες τις έβγαλε. Απλά για να πάρεις το πρωτάθλημα θες παραπάνω ευκαιρίες. Μπορεί και όχι. Να συνεχίσει έτσι να του κάτσουν τα υπόλοιπα και να το πάρει. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός».