Ντέμης: «Η ΑΕΚ απέδειξε στην Τούμπα ότι είναι πιο έτοιμη για να πάρει το πρωτάθλημα»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης: «Η ΑΕΚ απέδειξε στην Τούμπα ότι είναι πιο έτοιμη για να πάρει το πρωτάθλημα»

Sportal newsroom 21:56 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 14.08.2024

Τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ότι η Ένωση απέδειξε πως είναι πιο έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην καθιερωμένη ανάλυσή του στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι η Ένωση με αυτή τη νίκη απέδειξε πως είναι πιο έτοιμη για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και ότι αν νικήσει Βόλο και Άρη στα δύο επόμενα ματς θα είναι το ισχυρότερο φαβορί για τον τίτλο.

«Η ΑΕΚ φάνηκε μέσα στην Τούμπα ότι είναι πιο έτοιμη, από όλους είναι καλύτερη και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορούν να φανούν πράγματα από την 4η αγωνιστική παρότι η ΑΕΚ έχει στη συνέχεια 4 ντέρμπι. Αν κάνει δύο νίκες, τότε οι πιθανότητες να χάσει το πρωτάθλημα θα είναι λίγες. Πάντα, πάντως θα είναι όλα ανοιχτά», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης.

Τι άλλο να κάνει ο Αλμέιδα, σπαθιά να καταπιεί;

Τι άλλο να κάνει ο Αλμέιδα, σπαθιά να καταπιεί;

Με την ΑΕΚ, κυρίως σε επίπεδο νοοτροπίας και προσέγγισης του ματς, που εμφάνισε στην Τούμπα ο Αργεντινός κατάφερε στη δυσκολότερη φετινή συνθήκη για τον ίδιο και την ομάδα του να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη, όποιος δεν έχει καταλάβει την αξία και τη δουλειά του Αργεντινού κοιτάζει...με τα μάτια του κλειστά!

Στη συνέχεια μίλησε για το γκολ του Αραούχο και την ασίστ του Μάνταλου: «Το γκολ του Αραούχο είναι ζωγραφιά. Είναι σπάνιος παίκτης ο Μάνταλος, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να βγάζει τέτοια εκπληκτική μπαλιά στην ΑΕΚ».

«Η ΑΕΚ μπήκε σαν να έπαιζε στην έδρα της, μπήκε να παίξει το παιχνίδι της και αυτό έκανε», πρόσθεσε, ενώ μετέπειτα αναφέρθηκε στη διαιτησία του Κουλμπάκοφ: «Έψαχνα να βρω γιατί ακυρώθηκε το γκολ και πιστεύω ότι ούτε ο Κουλμπάκοφ ξέρει γιατί ακυρωσε το γκολ. Άρχισα να στεναχωριέμαι και τι θα γίνει φέτος με δεδομένη και την κακή διαιτησία στο ματς ΑΕΚ - ΠΑΟ».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Δεν ήταν καλός. Δεν είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες. Χθες ο Αουγκούστο ήταν εκτός παιχνιδιού λόγω των νεύρων του. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζίβκοβιτς, τα περίμενε όλα απ' αυτόν».