Ντέμης: «Δε με συγκινούν τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ - Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Δε με συγκινούν τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ - Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:03 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Οι ατάκες του Ντέμη Νικολαΐδη για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4), στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και χθες (6/11) στην εκπομπή του στη NOVA, o Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη του Δικεφάλου και γενικά τα όσα έγιναν στο Φάληρο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Την προηγούμενη αγωνιστική το γεγονός ότι κέρδισε η ΑΕΚ τόσο εύκολα τον ΠΑΟΚ, δεν στάθηκα στην καλή εμφάνιση της ΑΕΚ, μου έκανε εντύπωση η κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Κάτι παρόμοιο θα πω και τώρα. Δεν με συγκινούν εμένα τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ και η τεράστια νίκη. Δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερή εμφάνιση στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. 

Ο Λουτσέσκου έχει συγκεκριμένο σύστημα. Ο Ολυμπιακός ήταν κακός και είδα ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ περίμενε να δει πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ακριβώς όπως ήθελε ο Λουτσέσκου, δεν πίεσε καθόλου μπροστά. Το τέμπο ήταν πολύ αργό. Πόσες ομάδες μπορούν να παίξουν σε αργό τέμπο τον ΠΑΟΚ, να τον αφήσουν να κάνει παιχνίδι και να κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει, οι άλλες ομάδες θα χάσουν. 

Το ματς έγινε εύκολο, γιατί η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού προς τον ΠΑΟΚ ήταν αυτή. Του έδωσε χώρο και δεν τον πίεσε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ ξέρει πολύ καλά αυτό το στιλ παιχνιδιού. Κατά τη γνώμη βοήθησε πολύ ο Ολυμπιακός, για να παίξει καλά ο ΠΑΟΚ. Η νύχτα ήταν πολύ εύκολη. Ο Λουτσέσκου έκανε τρομερό κοουτσάρισμα. Αν η τακτική του Ολυμπιακού ήταν να μην πιέσει και να κατεβάσει το ρυθμό, τότε εννιά στις δέκα φορές θα έχαναν».