Ντέμης: «Μια χαρά είναι η χρονιά της ΑΕΚ ακόμα κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Ντέμης Νικολαΐδης

i

PrtScr

Ντέμης: «Μια χαρά είναι η χρονιά της ΑΕΚ ακόμα κι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα» (vid)

Sportal newsroom 09:00 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.05.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν για την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ανεξαρτήτως αν κερδίσει το πρωτάθλημα είτε όχι, η χρονιά για την Ένωση είναι επιτυχημένη.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό και πλέον είναι στο -2 από την κορυφή.

Πλέον, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, θα κοιτάξει να κάνει το καθήκον της, νικώντας τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική και θα περιμένει από τον Άρη να «κόψει» βαθμούς στον ΠΑΟΚ είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, ώστε να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Σχολιάζοντας την ήττα της Ένωσης, στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους», τονίζοντας πως η χρονιά είναι μια χαρά για την ΑΕΚ, ανεξαρτήτως αν κερδίσει το πρωτάθλημα είτε όχι.

«Η ΑΕΚ έχει έναν προπονητή, ο οποίος ήρθε και έφερε τα χαμόγελα στον κόσμο, πήρε νταμπλ με ωραίο ποδόσφαιρο, συνέχισε φέτος, έκανε ωραίες εμφανίσεις, ειδικά στην Ευρώπη κόντρα σε ανταγωνιστικούς αντιπάλους και σε υψηλό επίπεδο.

Αν το πάρει, το πήρε, δεύτερη χρονιά πρωτάθλημα. Αν δεν το πάρει, δεν θα το πάρει, γιατί έφαγε ένα γκολ στο 90' με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν έτρωγε το γκολ θα ήταν πετυχημένη η χρονιά, και επειδή το έφαγε θα είναι αποτυχημένη; Μπορούμε να κρίνουμε έτσι; Μια χαρά ήταν η χρονιά της ΑΕΚ, μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα.

Ό,τι και αν γίνει, οι δυο χαμένοι «τελικοί» πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:02 - 16.05.2024

Ό,τι και αν γίνει, οι δυο χαμένοι «τελικοί» πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε δυο ευκαιρίες σε Φάληρο και Τούμπα να κλειδώσει το πρωτάθλημα και έχασε και στις δυο, επομένως όσα έκανε ή δεν έκανε, όσα έγιναν ή δεν έγιναν, θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για την επόμενη σεζόν, είτε πάρει τον τίτλο, είτε όχι - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Έχουμε συνηθίσει πολλές φορές οι οπαδοί της ΑΕΚ να βλέπουν την ομάδα να παίρνει ένα πρωτάθλημα και να πηγαίνει να παίρνει ένα δεύτερο και αν το χάσει να το χάσει στο τσακ ή για ένα γκολ στο 90';».