Ο Ντέμης «υποκλίθηκε» στον Λουτσέσκου: «Δεν ήταν κολλημένος - Κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα και είναι ο πρωταγωνιστής»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ο Ντέμης «υποκλίθηκε» στον Λουτσέσκου: «Δεν ήταν κολλημένος - Κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα και είναι ο πρωταγωνιστής»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:52 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 29.05.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο. Μπορεί λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε οι Θεσσαλονικείς να βρισκόντουσαν με την πλάτη στον τοίχο, όμως έκαναν το 4/4 και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα έπειτα από μία πενταετία.

Στην εκπομπή του στη Nova, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν κατά τη γνώμη του τον Δικέφαλο του βορρά μέχρι τον τίτλο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να πιστώνει το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό στον ΠΑΟΚ είναι η νοοτροπία και η δύναμη που είχε να κάνει το 4x4 στο τέλος. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι σπάνιο και τα κατάφερε. Άλλες φορές, τις περισσότερες, όντας καλύτερος από τον αντίπαλο. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε και άγχος, δεν ήταν και τόσο καλός με τον Αρη, δύο σουτ έκανε δύο γκολ έβαλε. Δεν τον ένοιαζε να είναι καλός, τον ένοιαζε να πάρει το πρωτάθλημα. Το να κερδίσεις 4x4 ντέρμπι δεν είναι τυχαίο.

Έχει να κάνει με τον Λουτσέσκου. Αυτός είναι νικητής, κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα, την κράτησε σε ένα επίπεδο όταν οι άλλοι είχαν σκαμπανεβάσματα και για μένα πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο. Φυσικά έχει και παίκτες που τον βοήθησαν να το καταφέρει αυτό, δεν παίζει μπάλα μόνος του. Ο Λουτσέσκου άλλαξε την τακτική του, έδινε την μπάλα στον αντίπαλο, δεν ήταν κολλημένος στο πρέπει να κρατήσει την μπάλα και να έχω υπομονή, να τη γυρίσω, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Το άφησε στην άκρη, σκέφτηκε πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και τα κατάφερε. Οπότε αυτός είναι ο πρωταγωνιστής».