Ντέμης: «Ο Αραούχο είναι η ΑΕΚ - Ο αγαπημένος μου παίκτης στην ομάδα μετά από την εποχή μου»

Ντέμης - Αραούχο

i

© Intime

Ντέμης: «Ο Αραούχο είναι η ΑΕΚ - Ο αγαπημένος μου παίκτης στην ομάδα μετά από την εποχή μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:30 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έσταξε... μέλι για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να μιλήσει για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Σέρχιο Αραούχο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, κυρίως λόγω του σπάνιου χαρακτήρα του.

«Ποιος είναι ο αγαπημένος μου παίκτης στην ΑΕΚ μετά από την εποχή μου, μετά το 2004. Ο Αραούχο. Έχει να κάνει με όλα τα υπόλοιπα για μένα και μετά για τις ικανότητές του στο γήπεδο. Όλα τα εξωαγωνιστικά, η συμπεριφορά του. Ταυτίζομαι μαζί του ως φίλαθλος της ΑΕΚ, θυμάμαι αρκετά πράγματα που έχει κάνει. Το γκολ μέσα στον Άρη και το Α που έκανε μετά. Μετά από ένα γκολ απίθανο, όχι ένα απλό γκολ. 

Οποιοσδήποτε επιθετικός αν έβαζε ένα τέτοιο γκολ, σπάνιο και τόσο εντυπωσιακό, πρώτα θα το πανηγύριζε και μετά θα έκανε κάτι τέτοιο. Ο Αραούχο σκέφτηκε αμέσως τον φίλαθλο του Άρη. Δεν ξέρω τι να πω για τον Αραούχο. Είναι η ΑΕΚ, για μένα. 

Η συμπεριφορά του είναι η ΑΕΚ. Μπορεί να τον βλέπουμε να σκίζεται μέσα στο γήπεδο να παίζει δυνατά, αλλά πάντα θα δώσει το χέρι, πάντα είναι καθαρός. Εκτός από σπουδαίος παίκτης και όλα αυτά που έχει δώσει στην ομάδα μας, ο Αραούχο είναι η ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.