Ελικόπτερο στο γήπεδο, κοστούμι και πολύχρωμη γραβάτα: Η ροκ σταρ άφιξη του Ντεπάι στην Κορίνθιανς

Μέμφις Ντεπάι

Ελικόπτερο στο γήπεδο, κοστούμι και πολύχρωμη γραβάτα: Η ροκ σταρ άφιξη του Ντεπάι στην Κορίνθιανς

Κώστας Τόπας 11:35 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 12.09.2024

Ο Μέμφις Ντεπάι παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, Κορίνθιανς, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Μια μεταγραφή ενός... ροκ σταρ. Ο Μέμφις Ντεπάι δεν πέρασε απαρατήρητος την Τετάρτη (11/09) όταν έφτασε στην έδρα της Κορίνθιανς με την οποία υπέγραψε, ως ελεύθερος, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026. Ο Ολλανδός επιθετικός έφτασε στο γήπεδο της νέας του ομάδας, με ένα μαύρο ελικόπτερο που προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Σάο Πάολο, στα νότια της Βραζιλίας. Ο 30χρονος φορ εμφανίστηκε φορώντας ένα γκρι κοστούμι, με γραβάτα σε λιλά χρώμα, γυαλιά, πολυτελές ρολόι και καφέ παπούτσια.

Τον Ολλανδό επιθετικό (98 συμμετοχές, 46 γκολ), με καταγωγή από τη Γκάνα μέσω του πατέρα του, υποδέχτηκε θερμά ο Αουγκούστο Μέλο, ο πρόεδρος της Κορίνθιανς. Ο πρώην επιθετικός της Λυών και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προπονήθηκε στην Αϊντχόφεν, αποθεώθηκε από τους 48.000 οπαδούς.

Η Κορίνθιανς υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του Ντεπάι για να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα στη συνέχεια, έπειτα από δύσκολη σεζόν μέχρι στιγμής. Μετά από 25 αγωνιστικές, ο σύλλογος σε οικονομική δυσπραγία, βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού στη 17η θέση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Με πέντε νίκες, δέκα ισοπαλίες, δέκα ήττες αποτελεί μια από τις χειρότερες επιθέσεις στη χώρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!