Ο Ντεπάι εντοπίστηκε να παίζει ποδόσφαιρο σε φαβέλα της Βραζιλίας: «Μείναμε έκπληκτοι»

Ο Μέμφις Ντεπάι

i

PrtScr

Ο Ντεπάι εντοπίστηκε να παίζει ποδόσφαιρο σε φαβέλα της Βραζιλίας: «Μείναμε έκπληκτοι»

Κώστας Τόπας 10:41 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 09.10.2024

Ομάδα οπαδών απαθανάτισε τη στιγμή που ο επιθετικός της Κορίνθιανς, Μέμφις Ντεπάι έφτασε με αυτοκίνητο με σωματοφύλακες για να τους παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο.

Έκπληκτοι. Έτσι ήταν αρκετοί οπαδοί και αθλητές από μια φαβέλα στη Βραζιλία όταν ο αστέρας της Κορίνθιανς, Μέμφις Ντεπάι, εμφανίστηκε από το πουθενά ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο. Ένα περίεργο σκηνικό που οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ, όπως ο Πέδρο Μέλο, θαυμαστής της Σάο Πάολο που εκεί και συνάντηση τον πρώην επιθετικό της Ατλέτικο.

«Επαιζα μπάλα κι έφτασαν μερικά αυτοκίνητα που μου τράβηξαν την προσοχή», ξεκινάει ο θαυμαστής του Ντεπάι λέγοντάς για το πώς βίωσε εκείνη τη στιγμή. «Ο κόσμος άρχισε να κατεβαίνει, ανάμεσά τους ήταν και ένας φωτογράφος και τα πάντα... » προσθέτει λίγο πριν πει «Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε τον Ντεπάι».

«Μιλήσαμε με τους ανθρώπους ασφαλείας και τους ρωτήσαμε αν μπορούσαμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Έφυγαν και ο Ντεπάι κάθισε μαζί μας, μίλησε και είπε ότι ήθελε να μας δει να παίζουμε ποδόσφαιρο» παραδέχεται ενθουσιασμένος ο θαυμαστής του Ολλανδού στο «ESPN Βραζιλίας».

«Εβλεπε τα παιδιά να παίζουν και χαιρόταν. Χαιρετούσε και γελούσε με τον κόσμο, έβλεπε τα παιδιά να κλωτσάνε την μπάλα» συνέχισε, νιώθοντας ειλικρινά χαρούμενος.

«Ο Μέμφις εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφτεί μια φαβέλα στη Βραζιλία και επειδή η σύντροφός του ήταν από το Σάο Μπερνάρντο, τον πήγε σε αυτή τη φαβέλα, όπου παρείχε ασφάλεια. Από εκεί, μπορούσε να δει ολόκληρη τη φαβέλα», εξήγησε ο Πέδρο Μέλοo στο ESPN Brasil, καταλήγοντας ότι αυτή η επίσκεψη έγινε αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου με έναν χορηγό. Είναι ένας μοναδικός τρόπος να εμπλακούν αθλητές όπως ο Ντεπάι στις ζωές των οπαδών, παρουσιάζοντας το πιο ευαίσθητη πλευρά του παίκτη.