Ο Ντεσάν υπερασπίστηκε τον Εμπαπέ: «Αν οι παίκτες έχουν ρεπό, έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν και ο Κιλιάν Εμπαπέ - Φωτ. IMAGO

Ο Ντεσάν υπερασπίστηκε τον Εμπαπέ: «Αν οι παίκτες έχουν ρεπό, έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν»

Κώστας Τόπας 14:14 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 13.10.2024

Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλησε να υπερασπιστεί τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Γάλλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, βρισκόταν σε νυχτερινό κλαμπ την ημέρα που η Γαλλία έπαιζε κόντρα στο Ισραήλ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θέλησε να μπει σε καμία αντιπαράθεση και υπερασπίστηκε τον Κιλιάν Εμπαπέ με δήλωσή του στο «Telefoot». Στη Γαλλία υπάρχει φασαρία σχετικά με ένα πιθανό ταξίδι του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Στοκχόλμη αυτές τις μέρες, χωρίς να ακολουθεί την αποστολή της εθνικής ομάδας.

Ωστόσο, ο Γάλλος αστέρας φαίνεται πως έμεινε στη Μαδρίτη για να αναρρώσει από κάποια σωματικά προβλήματα που είχε τον τελευταίο καιρό.

«Δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις για τους παίκτες που δεν είναι εδώ. Ο Κιλιάν ακολουθεί πρόγραμμα με την ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ξέρω αν ήταν κάπου αλλού», σχολίασε ο προπονητής, ο οποίος αργότερα επέστρεψε στο το θέμα και υποστήριξε τον Εμπαπέ.

 «Πρέπει να διαχειριστώ αυτούς που είναι εδώ, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Κιλιάν μου έστειλε ένα μήνυμα πριν από το παιχνίδι (αναφέρεται στον αγώνα που έπαιξε η Γαλλία με το Ισραήλ). Μετά, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, από το σύλλογό του, ακολουθεί πρόγραμμα Αν οι παίκτες είναι σε ρεπό, έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν», κατέληξε ο Ντεσάν.

Αυτό που δημοσίευσε ο Εμπαπέ στα κοινωνικά του δίκτυα αυτό το Σάββατο (12/10) ήταν μια εικόνα στο γυμναστήριο. Ο παίκτης ακολουθεί πλάνο εργασίας για να επιστρέψει μετά από αυτή τη διακοπή για τους αγώνες της εθνικής του ομάδας.

Τo Insta Story του Κιλιάν Εμπαπέ

Από την άλλη, μετά τη νίκη επί του Ισραήλ (1-4) , η Γαλλία παίζει με το Βέλγιο την Δευτέρα (14/10, 21:450) , έναν αγώνα στον οποίο ο Ντεσάν, όπως ανακοίνωσε στο «Telefoot», θα εισάγει νέα χαρακτηριστικά στην ομάδα. 

«Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Έχουμε άλλη μια συνάντηση σήμερα το απόγευμα, θα κάνουμε τον απολογισμό αυτών που έπαιξαν την Πέμπτη, αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές», είπε ο προπονητής της Γαλλίας.