Ντεσάν για την κριτική: «Ξέρω τι γίνεται, δεν μένω σε καταφύγιο»

Ντιντιέ Ντεσάν

i

PrtScr

Ντεσάν για την κριτική: «Ξέρω τι γίνεται, δεν μένω σε καταφύγιο»

Κώστας Τόπας 09:01 - 09.09.2024

Ο Ντιντιέ Ντεσάν κλήθηκε να μιλήσει για την πίεση και την σκληρή κριτική που δέχεται ο ίδιος μετά την ήττα της Γαλλίας από την Ιταλία, στο Nations League.

Στο επίκεντρο της κριτικής και της πίεσης βρίσκεται ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν μετά την ήττα των «τρικολόρ» την Παρασκευή (06/09) από την Ιταλία, με 3-1, για την πρώτη αγωνιστική του Nations League 2024-25. Οπως επίσης και η ήττα από την Ισπανία στα ημιτελικά του Euro 2024 άφησε πολύ πικρή γεύση στους Γάλλους και πόσω μάλλον μια στον Ντεσάν.

Ωστόσο, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε αυτή την Κυριακή σε συνέντευξη Τύπου ότι «η κριτική είναι πάντα μέρος του ρόλου μου, η ευθύνη είναι δική μου». Αυτή τη Δευτέρα (09/09, 21:45) η Γαλλία υποδέχεται το Βέλγιο στη Λυών και στόχος της ομάδας του Ντεσάν δεν είναι άλλος πέρα από την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)
REST OF THE WORLD

08:46 - 09.09.2024

Μπενζεμά ή Εμπαπέ; Η επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει (vid)

Προσκεκλημένος από τον πρώην συμπαίκτη του Ρίο Φέρντιναντ να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γρήγορα την επιλογή του, η οποία εξέπληξε τους πάντες.

Ο Ντεσάν είπε στα Μέσα ενημέρωσης: «Λόγω του ρόλου μου, πάντα αναλάμβανα την πλήρη ευθύνη, ακόμα και όταν μιλάω σε εσάς, κάτι που δεν με εμποδίζει να πω στους παίκτες τι σκέφτομαι διαφορετικά. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω πώς γράφετε ή μιλάτε, η κριτική ήταν πάντα εκεί, είναι μέρος της δουλειάς μου, δεν χρειάζεται να το κρίνω».

Ο προπονητής της Γαλλίας δήλωσε επίσης: «Κάνω τη δική μου ανάλυση με εσωτερικά στοιχεία που δεν έχετε. Δεν μένω σε καταφύγιο, γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους. Οι φίλαθλοι δεν είναι χαρούμενοι που χάσαμε με 3-1 και αυτό είναι μέρος της ζωής μου ως προπονητής», κατέληξε ο Ντεσάν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!