Ο Ντεσάν προσεύχεται για τον αγωνιστικό χώρο του «Σταντ ντε Φρανς» ενόψει Ελλάδας

Ντιντιέ Ντεσάν

i

PrtScr

Ο Ντεσάν προσεύχεται για τον αγωνιστικό χώρο του «Σταντ ντε Φρανς» ενόψει Ελλάδας

Κώστας Τόπας 08:45 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση του γηπέδου του «Σταντ ντε Φρανς», ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (19/06, 21:45) με την Ελλάδα.

Η εθνική Γαλλίας επικράτησε με 3-0 του Γιβραλτάρ για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 κι έκανε το 3 στα 3. Οι «τρικολόρ» την προσεχή Δευτέρα (19/6) υποδέχονται στο «Σταντ ντε Φρανς» την Ελλάδα και ο Ντιντιέ Ντεσάν εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Απόψε (17/06) το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον τελικό για το πρωτάθλημα ράγκμπι γιούνιον Γαλλίας. Ενα παιχνίδι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον τεχνικό της Γαλλίας μιας και 48 ώρες αργότερα, οι «τρικολόρ» θα υποδεχθούν στο ίδιο γήπεδο την «γαλανόλευκη».

«Προφανώς το Σταντ ντε Φρανς είναι απασχολημένο το Σάββατο... Προσεύχομαι για το γήπεδο. Έχουμε υποχρεώσεις. Υπήρχε μια περίοδος που έπρεπε ήδη να φροντίσουν το γήπεδο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες. Βασίζομαι στο κηπουρούς Τους μίλησα στην τελευταία συνάντηση, θα βάλουν τα δυνατά τους, αλλά υπάρχουν μόνο 48 ώρες. 

Δεν θα είμαστε στο Σταντ ντε Φρανς το Σάββατο, θα κάνουμε μια εσωτερική συνεδρία, θα είμαστε εκεί την Κυριακή», σχολίασε ο προπονητής των της εθνικής Γαλλίας την Παρασκευή (16/06) σε συνέντευξη Τύπου.