«Το όνομά του είναι Κίριλ, Κίριλ Ντεσπόντοφ!» (vid)

Κίριλ Ντεσπόντοφ

i

© Intime

«Το όνομά του είναι Κίριλ, Κίριλ Ντεσπόντοφ!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:55 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 17.06.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Κίριλ Ντεσπόντοφ μέσα από τα social media, παρουσιάζοντας τα φετινά του πεπραγμένα.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα κι ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα, ήταν δίχως αμφιβολία ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το «μπαμ» τον περασμένο Σεπτέμβρη κι «έντυσε» τον Βούλγαρο εξτρέμ στα «ασπρόμαυρα».

Ο ίδιος κατάφερε να κάνει τη διαφορά από το ξεκίνημα, «λύνοντας» τα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ειδικότερα το διάστημα που ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρισκόταν στα πιτς λόγω ενός τραυματισμού, ο 27χρονος πλάγιος επιθετικός άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα... μαλλιά και ηγήθηκε της προσπάθειας του ΠΑΟΚ.

Συνολικά με τον Δικέφαλο στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν μέτρησε 13 γκολ και 13 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του Βούλγαρου δεν πέρασαν απαρατήρητες από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία μέσα από τα social media παρουσίασε ένα βίντεο-αφιέρωμα κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Το όνομά του είναι Κίριλ, Κίριλ Ντεσπόντοφ!».

Ο Ντεσπόντοφ έκανε τατουάζ ένα τριφύλλι κι εξήγησε τον λόγο

Ο 27χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Wake Up» της βουλγάρικης τηλεόρασης κι εκτός από τα ποδοσφαιρικά θέματα, στάθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο πλάγιος επιθετικός του Δικεφάλου μίλησε για τα τατουάζ του κι αποκάλυψε πως το τελευταίο που έκανε είναι ένα τετράφυλλο τριφύλλι με τη λέξη «Lucky» πάνω του, το οποίο του φέρνει την κατάλληλη τύχη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου. Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Οι αγαπημένοι μου και όλοι γύρω μου είναι καλά, και εγώ το ίδιο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Το τελευταίο μου τατουάζ είναι ένα τετράφυλλο τριφύλλι με τη λέξη «Lucky» πάνω του. Κάποια στιγμή δεν ένιωθα άνετα. Κάναμε μια προπόνηση και υπήρχαν τριφύλλια κατά μήκος του γηπέδου. Κοίταξα γύρω μου και άρχισα να ψάχνω για ένα τετράφυλλο τριφύλλι. Μετά από 20 δευτερόλεπτα βρήκα. Το κράτησα, ευχήθηκα κάτι, μετά έγινε πραγματικότητα και έκανα το τατουάζ».