Ντι Μαρία για Μέσι: «Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην καριέρα μου είναι ότι έπαιξα μαζί του»

Λιονέλ Μέσι - Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Intime

Ντι Μαρία για Μέσι: «Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην καριέρα μου είναι ότι έπαιξα μαζί του»

Κώστας Τσιακλής • 14:53 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είπε σε δηλώσεις του πως το καλύτερο πράγμα που του συνέβη στην καριέρα του είναι ότι έπαιξε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία παραχώρησε συνέντευξη και είπε πως το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη καριέρα του ήταν ότι έπαιζε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, τόσο στην Εθνική Αργεντινής, όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ένας από τους λίγους τυχερούς παίκτες που είχαν την ευκαιρία να αγωνιστεί τόσο με τον Λιονέλ Μέσι, όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ντι Μαρία παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην καριέρα του. Ο 35χρονος είπε πως είναι το ότι έπαιξε μαζί με τον συμπατριώτη του.

Αναλυτικά τι είπε ο Ντι Μαρία για τον Λιονέλ Μέσι: «Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην καριέρα μου είναι που έπαιξα με τον Λιονέλ Μέσι και στην εθνική και στην Παρί. Ήμουν μαζί του για έναν χρόνο στην ομάδα και δεν έπαιζα. Το ήξερα ότι αν θα έρθει δεν θα παίζω πολύ.

Το είπα στη γυναίκα μου και στον Παρέδες ότι δεν θα παίζω, αλλά το να είμαι μαζί του για έναν χρόνο, να προπονούμαι και να τον βλέπω κάθε μέρα είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Ο Ντι Μαρία είναι μαζί με τον Μέσι στην Εθνική Αργεντινής ενώ αγωνίστηκαν μαζί για ένα χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν (2021-2022). Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντι Μαρία είχε συνηπάρξει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα οι δύο αστέρες ήταν συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2009 μέχρι το 2014.

Πλέον ο Ντι Μαρία ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αφού αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους. Όπως όλα δείχνουν ο 35χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπενφίκα. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ντι Μαρία θα υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντι Μαρία είχε φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα για μια τριετία, από το 2007 μέχρι το 2010. Μάλιστα οι Πορτογάλοι ήταν και ο πρώτος σταθμός του Αργεντινού στην Ευρώπη. Με τους «αετούς» ο Ντι Μαρία είχε 15 γκολ και 28 ασίστ σε 121 εμφανίσεις ενώ πανηγύρισε μαζί τους δύο πρωταθλήματα.