Σοκ για Ντι Μαρία: Δέχθηκε δεύτερη απειλή θανάτου μετά από πυρά σε πρατήριο στην Αργεντινή (vid)

Ντι Μαρία

i

©intime

Σοκ για Ντι Μαρία: Δέχθηκε δεύτερη απειλή θανάτου μετά από πυρά σε πρατήριο στην Αργεντινή (vid)

Κώστας Τόπας 11:57 - 30.05.2024

Ο Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του κινδύνου, καθώς δέχθηκε για δεύτερη φορά απειλητικό σημείωμα.

Σε μια ανατριχιαστική τροπή των γεγονότων, ο Άνχελ Ντι Μαρία βρίσκεται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του κινδύνου. Πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο αστέρας της Μπενφίκα δέχθηκε μια δεύτερη απειλή θανάτου από άτομα στην πατρίδα του, την Αργεντινή, καθώς η ζωή του παραμένει σε κίνδυνο. Η προειδοποίηση ήρθε όταν αρκετοί ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε πρατήριο με έδρα το Ροζάριο.

Όλα έγιναν σε πρατήριο καυσίμων sto Lamadrid και Oroño, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πόλης. Σαν να μην έφταναν τα πυρά για να στείλει συναγερμό στον Ντι Μαρία, οι δράστες άφησαν ακόμη και σημείωμα.

«Σε περιμένουμε Ντι Μαρία». Επιπλέον, οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί έσπασαν το τζάμι της πόρτας του πρατηρίου. Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media δείχνει επίσης τις τοπικές αρχές να φτάνουν γρήγορα στη σκηνή.

Αλλά γιατί δέχεται αυτές τις απειλές θανάτου ο Ντι Μαρία; Πριν από μήνες, ο Αργεντινός αστέρας είχε εκφράσει την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στο σύλλογο της παιδικής του ηλικίας, τη Ροζάριο Σεντράλ. Ωστόσο, ένα καρτέλ ναρκωτικών στο Ροζάριο προειδοποίησε τον Ντι Μαρία να μείνει μακριά από την πόλη με ένα απειλητικό μήνυμα: «Πες στον γιο σου Άγγελο να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας», έγραφε το μήνυμα.

«Πες στον γιο σου, Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο, αλλιώς θα τον καταστρέψουμε σκοτώνοντας ένα μέλος της οικογένειάς του. Ακόμα κι ο Πουγιάρο (ο κυβερνήτης της επαρχίας) δεν θα σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», έγραφε το σχετικό απειλητικό μήνυμα.

Με την γνωστοποίηση του συμβάντος, η Ροζάριο δημοσίευσε ένα δελτίου τύπου: «Αισθανόμαστε αδικημένοι, ζημιωμένοι και επηρεασμένοι, γιατί αυτού του είδους η βίαιη δράση πλήττει άμεσα την οικονομία και την αθλητική επιτυχία του συλλόγου.

Δεν επιτρέπεται να θέλουν να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστές ή να επιτεθούν σε αυτούς ή/και τις οικογένειές τους που είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές των αθλητικών γεγονότων και δεν επιτρέπεται ούτε η βία εναντίον οποιουδήποτε παράγοντα της ποδοσφαιρικής οικογένειας».

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να επανεξετάσει την απόφασή του να μετακομίσει στον σύλλογο της Primera Division, Ροζάριο Σέντραλ. Επιπλέον, ο 36χρονος σκέφτεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα, το οποίο πρόκειται να λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αντίθετα, έχει ανοίξει τις πόρτες είτε στη Σαουδική Αραβία είτε στο MLS. Παρά το ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή στο παρελθόν, φαίνεται μεγάλη η πιθανότητα να μετακομίσει στις ΗΠΑ.