Οι έμποροι ναρκωτικών «νίκησαν» και ο Ντι Μαρία «αετός» για μια ακόμη σεζόν

Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Benfica

Οι έμποροι ναρκωτικών «νίκησαν» και ο Ντι Μαρία «αετός» για μια ακόμη σεζόν

Κώστας Τόπας 10:02 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 07.08.2024

Για μία ακόμη σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Άνχελ Ντι Μαρία

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα έως το 2025 και δήλωσε ότι «πεινά» να κερδίσει περισσότερους τίτλους με την πορτογαλική ομάδα. Ο πορτογαλικός σύλλογος διέδωσε αυτή την Τρίτη στα κοινωνικά του δίκτυα την είδηση ​​της ανανέωσής του με την οποία ο Αργεντινός διεθνής θα περάσει την πέμπτη του σεζόν με τη φανέλα των «αετών».

Σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ της Μπενφίκα, ο εξτρέμ της Αλμπισελέστε εξομολογήθηκε ότι ήταν «ευτυχισμένος» που πέρασε άλλη μια χρονιά στην ομάδα, η οποία τερμάτισε δεύτερη την περασμένη σεζόν πίσω από τη Σπόρτινγκ και που είχε την ευκαιρία να «κατακτήσει τίτλους».

Σοκάρει ο Ντι Μαρία: «Με απείλησαν ότι αν επιστρέψω στο Ροζάριο θα σκότωναν την κόρη μου»
REST OF THE WORLD

10:02 - 31.07.2024

Σοκάρει ο Ντι Μαρία: «Με απείλησαν ότι αν επιστρέψω στο Ροζάριο θα σκότωναν την κόρη μου»

Ο Ανχέλ Ντι Μαρία μιλώντας σε σελίδα της Αργεντινής προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι τον απείλησαν ξανά πως αν επέστρεφε στο Ροζάριο, θα σκότωναν την κόρη του.

Για τα κομπλιμέντα που του έκαναν οι συμπαίκτες του, δήλωσε χαρούμενος, «είναι κάτι πολύ ωραίο», αν και ξεκαθάρισε ότι είναι «ένα κανονικό παιδί» που προσπαθεί πάντα να κερδίζει.

Πρόσθεσε ότι συνήθως προσπαθεί να στηρίξει τους συναδέλφους του και να τους βοηθήσει. Και προειδοποίησε ότι ξεκινά τη σεζόν με «πείνα» για περισσότερους τίτλους: «Από τότε που ξεκίνησα μέχρι σήμερα αυτό που πάντα ήθελα ήταν τίτλοι», είπε.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην Μπενφίκα τον Ιούλιο του 2023 από τη Γιουβέντους, αν και στο παρελθόν ήταν στον πορτογαλικό σύλλογο για τρεις σεζόν. Σε αυτό το δεύτερο στάδιο στην Μπενφίκα, η συνέχεια του «Fideo» ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα, ειδικά μετά τις απειλές που υπέστη η οικογένειά του στη γενέτειρά του Ροζάριο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!