Μαραντόνα Τζούνιορ: «Σκότωσαν τον πατέρα μου κι έχω ιδέα ποιος είναι ένοχος»

Μαραντόνα Τζούνιορ: «Σκότωσαν τον πατέρα μου κι έχω ιδέα ποιος είναι ένοχος»

Sportal newsroom 23:35 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Ο γιος του «βασιλιά» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ξέσπασε για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Ιταλοαργεντινός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ, γιος του αείμνηστου «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, ξέσπασε για τον θάνατο του πατέρα του.

«Υπάρχει ανοιχτή έρευνα. Εμείς, τα παιδιά του, έχουμε μεγάλη πίστη στη δικαιοσύνη της Αργεντινής», δήλωσε αρχικά ο γιος του Μαραντόνα και πρόσθεσε:

«Σκότωσαν τον πατέρα μου. Τον εγκατέλειψαν στη μοίρα του»

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι. Σκότωσαν τον πατέρα μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος το έκανε, έχω τη δική μου ιδέα, αλλά δεν μπορώ να το πω. Τον εγκατέλειψαν στη μοίρα του όταν κάτι μπορούσε να γίνει», δήλωσε στο πρόγραμμα Mediaset Italia «Verrisimo».

Ο ίδιος φανερά συγκινημένος πρόσθεσε: «Έδωσα μια υπόσχεση: μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου θα παλεύω για ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Ο γιος του Μαραντόνα, ο οποίος γεννήθηκε στη Νάπολη το 1986, είναι καρπός της σχέσης του Ντιεγκίτο με την Κριστιάνα Σινάγκρα.

Ο «Θεός» Μαραντόνα εμφανίστηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τη «φωνή» του
WORLD CUP

22:54 - 18.12.2023

Ο «Θεός» Μαραντόνα εμφανίστηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τη «φωνή» του

Το ολόγραμμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε την εμφάνισή του στην Times Square έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

«Το αίσθημα του κενού δεν θα φύγει ποτέ. Προσπαθώ να δω τα πράγματα από τη θετική πλευρά. Πάλεψα για πολύ καιρό με τη μητέρα μου και όλη την οικογένεια για την αναγνώριση της πατρότητας και τελικά είχα το προνόμιο να είμαι κοντά του και να έχω μια φυσιολογική σχέση πατέρα και γιου. «Ήταν τέσσερα πολύ ωραία χρόνια», σχολίασε.

Ανέφερε ακόμα ότι η μεγαλύτερη λύπη του ήταν που ο Μαραντόνα δεν μπόρεσε να συναντήσει την εγγονή του κι αποκάλυψε ότι συνεχίζει να νιώθει «πολύ πόνο»: «Δεν έχω αποδεχτεί πλήρως τον θάνατό του. Δεν νομίζω ότι θα το κάνω ποτέ. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Όταν ήταν άρρωστος νοσηλεύτηκα για Covid και δεν μπορούσα να πάω στην Αργεντινή. Έλαβα ένα μήνυμα από έναν Ισπανό φίλο, αλλά δεν είχα ιδέα για τίποτα. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα ότι όλοι μιλούσαν για τον θάνατό του. Τότε η γυναίκα μου, επιβεβαίωσε την είδηση».