Ντιέγκο Αλόνσο: «Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

i

© Intime

Ντιέγκο Αλόνσο: «Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη»

Sportal newsroom 15:17 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 25.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (25/08, 21:00) τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι το «τριφύλλι» να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Η δράση στη Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (25/08) για την δεύτερη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:00 τον Λεβαδειακό, με στόχο να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Asteras Aktor και να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, κλήθηκε να μιλήσει μέσα από το «MatchDay Mag» της «πράσινης» ΠΑΕ ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος τόνισε πως το πάθημα με τους Αρκάδες πρέπει να γίνει μάθημα στο «τριφύλλι».

Αλόνσο: Η απόφαση που θα κληθεί να πάρει άμεσα για τον Μάγκνουσον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:05 - 25.08.2024

Αλόνσο: Η απόφαση που θα κληθεί να πάρει άμεσα για τον Μάγκνουσον

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εμπιστεύτηκε στην αποστολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό τον Έρικ Πάλμερ - Μπράουν, μετά από έντεκα μήνες. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Χόρντουρ Μάγκνουσον και πότε θα είναι έτοιμος να προσφέρει.

«Εχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα και από ποδοσφαιρική και από πνευματική άποψη. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, έχουμε δει την ποιότητα που διαθέτει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα επιθετικά. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αμυντικά για να μην συμβεί ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!