Νέα καριέρα για τον Ντιέγκο Φορλάν, θα κάνει ντεμπούτο στο επαγγελματικό τένις

Ο Ντιέγκο Φορλάν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©imago

Νέα καριέρα για τον Ντιέγκο Φορλάν, θα κάνει ντεμπούτο στο επαγγελματικό τένις

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:44 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 22.10.2024

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιέγκο Φορλάν, μετά την αποχώρησή του από ποδόσφαιρο, θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο τένις.

Ο Ντιέγκο Φορλάν, έπαιξε για μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βιγιαρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ. Εμφανίστηκε επίσης σε 112 διεθνείς αγώνες για την Ουρουγουάη και κατέκτησε με την χώρα του το Copa America το 2011. Έχει κατακτήσει δύο φορές το «Χρυσό Παπούτσι» τις σεζόν 2004-2005 και 2008-2009 και την «Χρυσή Μπάλα», μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όπου η χώρα του τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Ο 45χρονος, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2019, ψάχνει νέες επιτυχίες και αυτή τη φορά στο τένις, αφού θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε διοργάνωση διπλών ATP στην πατρίδα του την Ουρουγουάη τον επόμενο μήνα και θα παίξει στο πλευρό του Αργεντινού, Φεντερίκο Κόρια στο Open της Ουρουγουάης, στην πατρίδα του το Μοντεβιδέο.

Θέμα χρόνου να δούμε Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ σε ρόλο... μποξέρ
REST OF THE WORLD

12:45 - 20.10.2024

Θέμα χρόνου να δούμε Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ σε ρόλο... μποξέρ

Δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γουέιν Ρούνεϊ, λέγεται πως υπάρχουν συνομιλίες, οι οποίες αν γίνουν πραγματικότητα, θα τους δούμε σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που τους είχαμε συνηθίσει.

Δεν είναι η πρώτη επαφή του Φορλάν με το συγκεκριμένο άθλημα, ο οποίος ήταν ένας πολλά υποσχόμενος τενίστας στην εφηβεία του. Mάλιστα το τουρνουά της Ουρουγουάης, ανακοίνωσε την συμμετοχή του γράφοντας:

«Προσοχή στους λάτρεις του τένις και των σπορ! Φέτος στο Uruguay Open, έχουμε ένα απίστευτο δίδυμο στα διπλά: τον Αργεντινό τενίστα Φεντερίκο Κόρια (σήμερα νούμερο 78 στην κατάταξη ATP) και τον πρώην Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Φορλάν. Ναι, το νούμερο 10 μας τα σπάει και στο τένις. Φέτος, ο Φορλάν έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από τρία τουρνουά +40 στο Μοντεβιδέο, ξεχωρίζοντας επίσης στο MT1000 του ITF World Tennis Tour».

«Fun fact: Ο Φορλάν είναι αριστερόχειρας στο τένις, το αντίθετο από το πώς έπαιζε ποδόσφαιρο, με το δεξί του πόδι να είναι το πιο δυνατό».