Ντιέγκο Σιμεόνε για τον Άλβαρες: «Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει»

Φωτ. IMAGO

Ντιέγκο Σιμεόνε για τον Άλβαρες: «Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει»

Sportal newsroom 12:27 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 26.08.2024

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε μετά την εντός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Xιρόνα, πως ο Άλβαρες χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του στην ομάδα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε την πρώτη της νίκη για την φετινή σεζόν απέναντι στην Xιρόνα με 3-0 και ο προπονητής της ομάδας μίλησε και για το νέο της απόκτημα, τον Χουλιάν Άλβαρες. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει καταφέρει να κάνει... έντονη την παρουσία του στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί, με τον Ντίεγκο Σιμεόνε να δηλώνει πως πρέπει να δοθεί χρόνος στον Αργεντίνο για να βρει τον ρυθμό του.

«Οι κορυφαίοι παίκτες απαιτούν να συμβούν πράγματα, ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει. Ξέρουμε τι φέρνει ο Χουλιάν και τι μπορεί να μας δώσει», είπε αρχικά ο Σιμεόνε κι συνέχισε:

«Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα καλύτερά του προσόντα, ως πρώτος επιθετικός ή δεύτερος επιθετικός, ή στα πλάγια... εξακολουθεί να λείπει η σύνδεση, αλλά αυτό θα έρθει με την προπόνηση και τους αγώνες, μόλις έφτασε, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο», κατέληξε ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!