Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)

Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)

Κώστας Τόπας 08:15 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 23.08.2024

Την αποθέωση από τον κόσμο της Ρόμα γνώρισε ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την απόφασή του να παραμείνει στους «τζαλορόσι» και να αρνηθεί μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μεγάλη ανατροπή στην Ιταλία. Ενώ επρόκειτο να ενταχθεί στην Αλ Καντισίγια στη Σαουδική Αραβία, ο Πάουλο Ντιμπάλα αποφάσισε τελικά να παραμείνει κάτοικος Ρόμα για λογαριασμό των «τζιαλορόσι». Ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός επισημοποίησε την απόφασή του με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Ευχαριστώ Ρόμα... τα λέμε την Κυριακή!», δημοσίευσε ο Πάουλο Ντιμπάλα, δίνοντας ραντεβού για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν, κόντρα στην Έμπολι, στην δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Κόντρα στην Κάλιαρι την περασμένη Κυριακή (0-0) ο 30χρονος μπήκε ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο διευκρινίζει ότι ο Αργεντινός αρνήθηκε μισθό 75 εκατομμυρίων ευρώ σε τρία χρόνια για να μείνει στους Ρωμαίους. Την είδηση ​​πανηγύρισαν οι οπαδοί, που πήγαν για να δείξουν τη χαρά τους μπροστά στο σπίτι του Πάουλο Ντιμπάλα, ευχαριστώντας τον για την επιλογή του.

Ανάμεσα στους οπαδούς της Ρόμα ήταν και αρκετές οικογένειες με τα παιδιά τους, αφού ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί πρότυπο για τους μικρούς φίλους των Ρωμαίων.

Ωστόσο, ο Πάουλο Ντιμπάλα είχε ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του πριν από μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν κι έτσι θα παραμείνει και φέτος στο ρόστερ των Ρωμαίων. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει στους «τζιαλορόσι» από το καλοκαίρι του 2022 όταν και μετακόμισε από τη Γιουβέντους. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα 78 φορές, πετυχαίνοτας 34 γκολ. Αυτή τη σεζόν διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!