Ο Ντιμπάλα απέδειξε ότι τελικά υπάρχουν και σήμερα ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο

Πάουλο Ντιμπάλα - Φωτ. IMAGO

Ο Ντιμπάλα απέδειξε ότι τελικά υπάρχουν και σήμερα ρομαντικοί στο ποδόσφαιρο

Κώστας Τόπας 13:54 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 23.08.2024

Ο Πάουλο Ντιμπάλα απέδειξε ότι η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο πάνω από τα πετροδόλαρα των Σαουδάραβων και πως η πίστη και το πάθος του για τη Ρόμα, τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στους «τζιαλορόσι».

Η «υπόθεση Ντιμπάλα» θα είναι μια από αυτές τις ιστορίες που θα θυμούνται όλα τα χρόνια. Πόσω μάλλον οι φίλοι της Ρόμα, οι οποίοι πριν από μερικές ώρες έμαθαν την απόφαση του Αργεντινού αστέρα να παραμείνει στην ομάδα.

Η τελική συμφωνία να κατευθυνθεί στην Αραβία και να υπογράψει με την Αλ Καντισίγια του Μίτσελ, του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, με ένα ποσό της τάξεως των 75 εκατομμύριων ευρώ. για τρεις σεζόν, φαινόταν κάτι παραπάνω από οριστική. Όμως, μετά από ένα μακρύ απόγευμα προβληματισμών με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, ο Ντιμπάλα άκουσε την καρδιά του και θα παραμείνει στην «αιώνια πόλη».

Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)
SERIE A

08:15 - 23.08.2024

Ανατριχίλα: Ο Ντιμπάλα απέρριψε 75 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και οι οπαδοί της Ρόμα του έκαναν «ντου» αγάπης στο σπίτι του! (vid)

Την αποθέωση από τον κόσμο της Ρόμα γνώρισε ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά την απόφασή του να παραμείνει στους «τζαλορόσι» και να αρνηθεί μυθική πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο ακόμα υπάρχει

Σε ένα ποδόσφαιρο όπου ο ρομαντισμός είναι εμφανής λόγω της απουσίας του τον τελευταίο καιρό, η ιστορία του Ντιμπάλα με τη Ρόμα είναι μια ιστορία αγάπης για τον κινηματογράφο. Τον υποδέχτηκαν σαν αστέρι και, αυτά τα δύο χρόνια, ήταν το πιο αγαπητό πρόσωπο στις κερκίδες των «τζιαλορόσι».

Αυτή η σχέση όμως έμοιαζε προορισμένη να τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά την (σχεδόν) αδιαμφισβήτητη προσφορά που έλαβε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, για να βάλει την τελευταία πινελιά σε ένα έργο που, μόλις αυτό το καλοκαίρι, έχει ενσωματώσει τους Καστέλς, Νάτσο, Νάντεζ, Έκι Φερνάντες και Ομπαμεγιάνγκ.

Το ξέφρενο 24ωρο του Ντιμπάλα

Όλες οι πληροφορίες που προέρχονταν από την Ιταλία υποδήλωναν ότι ο Ντιμπάλα επρόκειτο να γίνει το πιο πρόσφατο «στολίδι» της Σαουδικής Pro League για να ολοκληρώσει τον κύκλο δίπλα σε παίκτες του αναστήματος των Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ ή και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Όμως, σε μια δραματική εξέλιξη, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram με ένα μήνυμα που έδειχνε ότι το μέλλον του ήταν στη Ρώμη: «Ευχαριστώ Ρόμα. Τα λέμε την Κυριακή» Αυτή η αλλαγή απόφασης ήρθε μετά από ένα ξέφρενο 24ωρο.

Ο ίδιος ο Ντε Ρόσι δεν έβαλε κανένα εμπόδιο στην αποχώρησή του και ο σύλλογος ήταν πρόθυμος να τον αφήσει να πάει για ένα συμβολικό ποσό (τέσσερα εκατομμύρια) ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες που παρείχε μετά την δωρεάν μεταγραφή του από τη Γιουβέντους.

Ο Ντιμπάλα, ο οποίος ήταν αναπληρωματικός στο ντεμπούτο της Ρόμα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κάλιαρι την περασμένη Κυριακή, αρνήθηκε να τραβήξει τις επίσημες φωτογραφίες της Serie A και, το απόγευμα, έφυγε από το προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, με τα υπάρχοντά του και ένα ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό την Αραβία έτοιμο.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το επιτελείο και όλους τους οπαδούς των «τζιαλορόσι», ο Ντιμπάλα άκουσε την καρδιά του και άλλαξε γνώμη όταν κατευθυνόταν ήδη στη ράμπα εξόδου. Επιπλέον, το «Sky Sport» αναφέρει ότι ούτε η οικογένειά του πείστηκε για μετακόμιση στην Αραβία

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ντιμπάλα αρνήθηκε να «λουσθεί στο χρυσό» στην Αραβία για να μείνει ακόμα μια σεζόν ως το μεγαλύτερο είδωλο της Ρόμα. Ένα έργο που περιστρέφεται γύρω από αυτόν και που χτίζει μια εξαιρετικά ελκυστική ομάδα για να προσπαθήσει να επιστρέψει στο Champions League. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το 2025. Και μπορεί μέχρι τότε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν φήμες για το μέλλον του, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι φέτος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Ρωμαίους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!