Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ο Ντιμπάλα και ο Ορτέγκα στο Ρόμα - Ολυμπιακός

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:02 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 09.08.2024

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

Πάουλο Ντιμπάλα! Ένας ποδοσφαιριστής που κάθε ελληνικός σύλλογος θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του, αφού η ποιότητά του έχει κάνει ουκ ολίγες ομάδες να τον πολιορκούν. Αν μη τι άλλο μία μετάβαση από τη Serie A για τη Stoiximan Super League δεν θα αποτελούσε εύκολη απόφαση για τον Αργεντίνο, ο οποίος για την ώρα παραμένει στο ρόστερ της Ρόμα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο σύλλογος εξετάζει την παραχώρησή του, αφού το συμβόλαιο του επιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι «τζαλορόσι» κινδυνεύουν να χάσουν έναν από τους κορυφαίους παίκτες τους δίχως να εισπράξουν ούτε ευρώ. Από την άλλη, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του, με τη Ρόμα να σκέφτεται τριετή επέκταση.

Όσο, λοιπόν, παραμένει θολό το τοπίο για το μέλλον του, τόσο τα σενάρια αυξάνονται. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως τη δεδομένη στιγμή δύο σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία (η Αλ Ιτιχάντ και Αλ Αχλί) εξετάζουν την περίπτωση Ντιμπάλα, Μία από αυτές, μάλιστα, φαίνεται να έκανε πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ στη Ρόμα και 20 εκατ. ευρώ ετησίως στον επιθετικό.

Αυτά τα 15 εκατ. ευρώ ξεπερνούν τα όσα ζητάει η Ρόμα, για την περίπτωσή του. Αναλυτικά, με βάση τα όσα ισχύουν τη δεδομένη στιγμή, οι «τζαλορόσι» έχουν βάλει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Αργεντίνο φορ τα 12 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό το οποίο δεν έχει δώσει ποτέ ελληνικός σύλλογος και που θα αποτελέσει μεταγραφή ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στην όλη υπόθεση του Ντιμπάλα αναμφίβολα θα εμπλακεί και η πρώην γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού και νυν CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου. Η «Σιδηρά Κυρία» του ιταλικού συλλόγου ανήκει στα στελέχη του συλλόγου που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η Ρόμα επιθυμεί την παραμονή του 30χρονου επιθετικού και σε αυτό η κ. Σουλούκου έχει πολύ κομβικό ρόλο, αφού οι δύο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις. Επομένως, δεν είναι απίθανο να παρέμβει εκείνη ώστε ο φορ να παραμείνει τελικά στο Τορίνο.