Τελειώνει από τη Ρόμα ο Ντιμπάλα - Οδεύει σε ομάδα έκπληξη της Σαουδικής Αραβίας

Πάόλο Ντιμπάλα

i

© PrtScr

Τελειώνει από τη Ρόμα ο Ντιμπάλα - Οδεύει σε ομάδα έκπληξη της Σαουδικής Αραβίας

Κώστας Τόπας 15:46 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 14.08.2024

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόμα, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Καντισίγια.

Μετά από δύο σεζόν στην Ρόμα, στις οποίες έγινε το αστέρι και το είδωλο του συλλόγου, ο Πάουλο Ντιμπάλα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Serie A, ο Αργεντινός αστέρας φαίνεται πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Την 1η Αυγούστου, η «La Gazzetta dello Sport» ανέφερε ότι η Ρόμα είχε λάβει μια πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Καντισίγια, η οποία προσέφερε στον παίκτη 20 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, πολύ περισσότερα από τα επτά εκατομμύρια που λαμβάνει στην Ιταλία.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

Η πρόταση απορρίφθηκε από τον παίκτη, γιατί τότε δήλωνε χαρούμενος στην πρωτεύουσα και επειδή θέλει να συνεχίσει στο κορυφαίο ποδόσφαιρο με την ελπίδα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του, μετά τον αποκλεισμό του στο τελευταίο Copa America.

Ωστόσο, τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρησή του από τους «τζιαλορόσι». Οπως αναφέρει μάλιστα και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Καντισίγια, πλησιάζει σε συμφωνία με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο. Συμφωνήθηκαν όροι μισθού και συμβολαίου, και πλέον όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού δεν είναι πλέον στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής, στις δύο σεζόν του στην ιταλική πρωτεύουσα, ο Ντιμπάλα έχει παίξει 77 παιχνίδια στα οποία έχει συνεισφέρει 34 γκολ και 17 ασίστ. Η Ρόμα ήθελε να κρατήσει τον Αργεντινό και να συνεχίσει να πορεύεται μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που στα γραφεία της ομάδας έχει φτάσει υψηλή πρόταση, τότε ο Ντιμπάλα αναμένεται να αποχωρήσει εντός των επόμενων ημερών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!