Αυστηρές οδηγίες και προειδοποιήσεις της UEFA στην σύσκεψη ασφαλείας του Ντιναμό - ΑΕΚ

Αυστηρές οδηγίες και προειδοποιήσεις της UEFA στην σύσκεψη ασφαλείας του Ντιναμό - ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 11:33 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Οι αυστηρές ντιρεκτίβες που έδωσε η UEFA στην σύσκεψη ασφαλείας αφορούν καταρχάς το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό στο Μαξιμίρ αλλά και την ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί η UEFA να μην μπήκε σε καμία διαδικασία να τιμωρήσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την φονική επιδρομή των οπαδών της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρόλα αυτά για την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, είναι μεγάλο στοίχημα το πως θα κυλήσει και το αποψινό ματς στο Μαξιμίρ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντιναμό αλλά και η ρεβάνς στην Opap Arena. Και γι αυτό και απεύθυνε και στα δυο κλαμπ πολύ αυστηρές συστάσεις και προειδοποιήσεις στην σύσκεψη ασφαλείας. 

Οι άνθρωποι της UEFA αφού τόνισαν πως τα μάτια όλη της Ευρώπης, για λάθος λόγους, είναι στραμμένα σ' αυτό το «ζευγάρι», ξεκαθάρισε πως θα είναι αυστηρότατη σ' αυτά που απαιτεί πρώτα από τη γηπεδούχο Ντιναμό απόψε και κατόπιν από την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ούτε ένας χωρίς εισιτήριο και χωρίς έλεγχο μέσα στο γήπεδο, δεν θα πρέπει να ανάψει ούτε ένας πυρσός ή βεγγαλικό. 

Γενικώς δεν θα πρέπει καταρχάς απόψε στο Μαξιμίρ αλλά και κατόπιν το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να συμβεί το παραμικρό. Το μήνυμα που έστειλε η UEFA και στην ΑΕΚ και στη Ντιναμό ήδη από τη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, είναι πως σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει βαριά τιμωρία.