Δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για «ενός λεπτού σιγή» πριν το ματς με τη Ντιναμό
i

©intime

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για «ενός λεπτού σιγή» πριν το ματς με τη Ντιναμό

Sportal newsroom 15:19 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για «ενός λεπτού σιγή» πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η UEFA έκανε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ για «ενός λεπτού σιγή» πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League

Η Ένωση λοιπόν έκανε αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τηρηθεί «ενός λεπτού σιγή» πριν το παιχνίδι με την κροατική ομάδα, για τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη. Κάτι που έγινε δεκτό από την UEFA, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο θα τηρηθεί από τους οπαδούς της Ντιναμό. 

«Η ΑΕΚ πίεσε την UEFA να μας αποβάλλει» 

Την ώρα που οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποφάσισε να δυναμιτίσει λίγο το κλίμα. Συγκεκριμένα ο Μίρκο Μπάρισιτς υποστήριξε πως η ομάδα δεν μπορεί να αποφασίσει αν κάποιος θα πάει ή όχι στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση από την UEFA

Ενώ λίγο αργότερα τόνισε πως η Ένωση πίεσε την UEFA για να τους αποβάλλει. 

Ένας Έλληνας στο Ζάγκρεμπ: Ο Μπόμπαν, το «Boban», ο αυστηρός έλεγχος και χάσταγκ «#hatemyjob»!

Ένας Έλληνας στο Ζάγκρεμπ: Ο Μπόμπαν, το «Boban», ο αυστηρός έλεγχος και χάσταγκ «#hatemyjob»!

«Γιατί πρώτη φορά εδώ, εδώ όπου ξεκίνησαν όλα, πιάνω τον εαυτό μου να απεχθάνεται αν όχι τη δουλειά σίγουρα την περίσταση». Ο Στέφανος Αβραμίδης μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά την παραμονή του στο Ζάγκρεμπ με αφορμή τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό.

«Η Ντιναμό το καταδίκασε και το καταδικάζει ακόμα και σήμερα, θέσαμε στη διάθεση της ΑΕΚ και της ελληνικής αστυνομίας. Η Ντιναμό δεν μπορεί να αποφασίσει αν κάποιος μπορεί να πάει στην Ελλάδα ή όχι. Η Ντιναμό είναι αδύναμη εδώ.

Έφυγαν από τη συνάντηση, χωρίς καμία βούληση. Συγκεντρώθηκαν στο να αποβάλλουν τη Ντιναμό. Οι φίλοι ή οι αθλητικοί μας συνεργάτες δεν απέδωσαν σωστά, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Τους καλέσαμε να συζητήσουμε με τον εκπρόσωπο της UEFA, αλλά αρνήθηκαν. Αυτό είναι άλλο ένα κακό σημάδι, αλλά θα είμαστε επίμονοι και θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τον διάλογο. Ελπίζω ότι θα φτάσουμε στην αντικειμενική αλήθεια», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.