Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξέρει ότι τους περιμένει... κόλαση στην Αθήνα

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν.

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξέρει ότι τους περιμένει... κόλαση στην Αθήνα

Sportal newsroom 23:50 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν μετά την ήττα της Ντιναμό από την ΑΕΚ με 2-1 δήλωσε πως γνωρίζει πως στον επαναληπτικό στην OPAP Arena τους περιμένει κολασμένη ατμόσφαιρα.

Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στο Μάκσιμιρ ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ του Τσούμπερ (59') και του Γαλανόπουλου (90').

Ο τεχνικός της Ντιναμί, Ιγκόρ Μπίσκαν, ξέρει πως η ομάδα του δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην Αθήνα το Σάββατο (19/8) και μίλησε για κόλαση: «Μας περιμένει σίγουρα κόλαση εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι καυτά και πολύ δύσκολα εκεί. Πρέπει να παλέψουμε. Θα είναι πόλεμος, ένα εχθρικό περιβάλλον».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπίσκαν:

«Βάλαμε ένα γκολ, ήμασταν στο δικό μας μισό, παίζαμε με κοντινές πάσες όταν ήμασταν υπό πίεση, έτσι προσπαθούμε να παίξουμε, δεν είναι πρόβλημα. Μετά το γκολ, μετά από μια ώρα δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πολύ καλοί, αργότερα θα έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Ανησυχώ ότι όταν κάνουμε αυτές τις αλλαγές, όταν βγαίνει ο Ιβάνουσετς, όταν πρέπει να ξεκουράσουμε τον Μπουλάτ, τότε η ποιότητά μας θα πέσει σοβαρά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Ο Ιβάνουσετς  ένιωθε κουρασμένος, είχε κράμπες. Ο Μπουλάτ δεν προπονήθηκε για δύο εβδομάδες και ήταν σημαντικό να μην τον χάσουμε λόγω κούρασης. Ήταν καλός, έβαλε τα δυνατά του, αλλά έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα γιατί ήμασταν σε λήθαργο.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήμασταν πολύ καλοί για μια ώρα, αλλά μόλις αρχίσαμε να κάνουμε αλλαγές, δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε αυτή την ποιότητα. Παίξαμε γενναία στο πρώτο ημίχρονο, το θέμα είναι πώς θα τελείωνε αν αυτή η ευκαιρία στο τέλος... Το ποδόσφαιρο παίζεται για 90 λεπτά, θα μπορούσαμε να δεχθούμε άλλο ένα γκολ στο τέλος. Πρέπει να είσαι σταθερός, μια λίγο καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ θα το δείξει αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Λιβάκοβιτς υπερασπίστηκε έξοχα αυτή την ευκαιρία, οι Έλληνες είχαν ακόμα πολλές ευκαιρίες, ο Λιβάκοβιτς έχει μεγάλη ποιότητα. Πρέπει να το έχεις, όπως και πλάτος για να μπορείς να υπολογίζεις σε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Σίγουρα θα μας περιμένει κόλαση εκεί. Είναι ξεκάθαρο ότι εκεί θα είναι καυτά και πολύ δύσκολα εκεί. Ας πολεμήσουμε, θα γίνει πόλεμος, ένα εχθρικό περιβάλλον, ας το εκμεταλλευτούμε. Αυτό είναι δυνατό όταν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει, τότε μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν χρειαζόμασταν αυτό το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Θα πρέπει να πάρουμε ρίσκα, θα είναι πολύ δύσκολο. Εδώ και καιρό δεν έχουν χάσει εντός έδρας, αυτό τα λέει όλα».