Συγκλονιστικοί Γαλανόπουλος και Μάνταλος: Το υψωμένο περιβραχιόνιο και το «Μ» για τον Μιχάλη μπροστά στους «BBB»

Ο πανηγυρισμός του Μάνταλου και του Γαλανόπουλου

i

© Intime

Συγκλονιστικοί Γαλανόπουλος και Μάνταλος: Το υψωμένο περιβραχιόνιο και το «Μ» για τον Μιχάλη μπροστά στους «BBB»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:56 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Στο νικητήριο γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου που «πάγωσε» το Ζάγκρεμπ, αυτό που ξεχώρισε ήταν ο τρόπος που επέλεξαν να πανηγυρίσουν ο 25χρονος σκόρερ αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος.

Μία ΑΕΚ από... ατσάλι «άλωσε» το Ζάγκρεμπ για τον Μιχάλη, τον οποίον δεν ξέχασαν οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα!

Με μια σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ έφερε τούμπα το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Μαξιμίρ» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Η άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Μπούλατ στο 39ο λεπτό χάρισε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο η Ένωση δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Η εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος άλλαξε τα δεδομένα κι έκανε την ΑΕΚ το απόλυτο αφεντικό. Στο 60ο λεπτό, ο Τσούμπερ έφερε το ματς στα ίσα με ένα εξαιρετικό πλασέ, ενώ με γκολάρα από διαγώνιο σουτ του Γαλανόπουλου μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις του ματς, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την ολική ανατροπή (1-2).

Μπορεί το νικητήριο γκολ του Γαλανόπουλου να ήταν εξαιρετικό, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν ο πανηγυρισμός του ίδιου αλλά και του Πέτρου Μάνταλου. Τα δύο ελληνόπουλα δεν ξέχασαν τον Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε ακαριαία στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας (7/8) και αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος θέλησαν να τον τιμήσουν. 

Από τη μία ο 25χρονος σκόρερ ύψωσε το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά στους «Bad Blue Boys», ενώ ο Πέτρος Μάνταλος σχημάτισε με τα χέρια του το γράμμα «Μ».

Γαλανόπουλος: «Είχα προαίσθημα πως θα βάλω γκολ - Δεν πανηγύρισα έτσι για να προκαλέσω τον αντίπαλο»

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω», ανέφερε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στην Cosmote TV για τον πανηγυρισμό του.

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι», τόνισε στην αρχή ο Κώστας Γαλανόπουλος. 

«Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες», είπε ο Έλληνας μέσος για το τι άλλαξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποκάλυψε τι τους είπε στα αποδυτήρια ο Ματίας Αλμέιδα: «Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ», τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης. 

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ», κατέληξε ο Κώστας Γαλανόπουλος.