«Μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ η Ντιναμό απέλυσε τον Μπίστσαν»

Ιγκόρ Μπίστσαν

i

©Intime

«Μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ η Ντιναμό απέλυσε τον Μπίστσαν»

Κώστας Τόπας 15:12 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κροατία, ο Ιγκόρ Μπίστσαν «πλήρωσε» τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την ΑΕΚ στο Champions League κι αποτελεί παρελθόν από την κροατική ομάδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Champions League. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Κροατία, η διοίκηση της Ντινάμο, αποφάσισε να απολύσει τον Ιγκόρ Μπίστσαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χρεώνοντας του τον τρόπο με τον οποίο προήλθε ο αποκλεισμός από τους «κιτρινόμαυρους».

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος θα αποχαιρετήσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από από τέσσερις μήνες παρουσίας, κατά τους οποίους μέτρησε εννέα νίκες πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός της απόλυσης του Μπίστσαν, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησε και στην πώληση του Λιβάκοβιτς στη Φενέρμπαχτσε, όπως και εκείνη του Ιβάνουσεκ στη Φέγενοορντ.

Οσον αφορά τον νέο προπονητή που θα ηγηθεί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, υποψήφιοι αναφέρονται οι Σεργκέι Τζακίροβιτς, Ζέλικο Σόπιτς, Νταμίρ Κρζνάρ και ο Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.