Προκαλούν ξανά οι Κροάτες με εμετικά πανό σε προπόνηση της Ντιναμό: «Μόνο οι πιο γενναίοι μπαίνουν στον δρόμο μας» (vid)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

i

PrtScr

Προκαλούν ξανά οι Κροάτες με εμετικά πανό σε προπόνηση της Ντιναμό: «Μόνο οι πιο γενναίοι μπαίνουν στον δρόμο μας» (vid)

Κώστας Τόπας 13:38 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 14.08.2024

Συνεχίζουν και προκαλούν οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τους Κροάτες για όσα προκάλεσαν το βράδυ της 7η Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία χαρακτήρισε τους υποστηρικτές της Ντινάμο ως «υψηλού κινδύνου», παίρνοντας έτσι την απόφαση να την τιμωρήσει με αποκλεισμό των οπαδών της από όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της φετινής σεζόν, επιβάλλοντας στο σύλλογο το μίνιμουμ των ποινών.

Ετσι, μετά την τιμωρία, οι οπαδοί της Ντιναμό θέλησαν να εμψυχώσουν ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας, πηγαίνοντας στην προπόνηση, πριν την αναμέτρηση των Play Off του Europa League με τη Σπάρτα στην Πράγα. Πέρα από τα συνθήματα και τα καπνογόνα, οι Κροάτες είχαν υψώσει στις κερκίδες και πανό ντροπής. Ένα εξ αυτών έδειχνε έναν φυλακισμένο πίσω από τα κάγκελα του κελιού του, ενώ υπήρχαν άλλα δύο που πραγματικά προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Ενα άλλο πανό έγραφε πως «Δεν θα γονατίσουμε ποτέ σε κανέναν», ενώ το άλλο ήταν ακόμη πιο προκλητικό και εμπρηστικό. «Μόνο οι πιο γενναίοι παραμένουν στο δρόμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.