Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊάο, είπε όχι στον Ζάετς για τον πάγκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ
i

©imago

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊάο, είπε όχι στον Ζάετς για τον πάγκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:10 - 24.09.2024

Στο στόχαστρο για τον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, βρέθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊάο, ο οποίος όμως απέρριψε την πρόταση των Κροατών, για δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊάο ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ το 2010, ακολούθησε καριέρα προπονητή, σε ομάδες όπως οι Μπράγκα, Ναντ και Πόρτο. Οι τελευταίες εξελίξεις τον ήθελαν να αναλάβει χρέη προπονητή στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ο Πορτογάλος αρνήθηκε την πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Vercernji», οι Κροάτες προσέφεραν στον Κονσεϊάο, δύο εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Πόρτο, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ως βοηθό του τον πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Κροατίας, Βεντράν Ρούνιε.

Όπως αναφέρει η «Vercernji», η διοίκηση της Ντιναμό στοχεύει στην απόκτηση ενός ξένου προπονητή. Πέρα από τον Κονσεϊάο, φήμες υπάρχουν γύρω από το πρόσωπο του Νέναντ Μπιέλιτσα, ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν ως προπονητής των περσινών πρωταθλητών Κροατίας. Βέβαια, η κατάστασή του είναι κάπως περίπλοκη, λόγω του υπάρχοντος συμβολαίου με την Ουνιόν Βερολίνου. Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής της Ντιναμό απολύθηκε, μετά την συντριπτική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 9-2 στο Champions League.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊάο, διετέλεσε μία θητεία επτά ετών στην Πόρτο , καθώς αποχώρησε τον Ιούνιο, ενώ εκείνη την περίοδο γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Λάτσιο αλλά και η Μαρσέιγ, ερευνούσαν την περίπτωσή του.