Τέλος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Γιακίροβιτς μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπάγερν

Φωτ. IMAGO

Τέλος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Γιακίροβιτς μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπάγερν

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:54 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 19.09.2024

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σεργκέι Γιακίροβιτς, δύο μέρες μετά τη συντριβή (9-2) από την Μπάγερν στο Champions League.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στάθηκε άτυχη, καθώς στην πρεμιέρα του νέου Champions League έπεσε πάνω στην... αφηνιασμένη Μπάγερν Μονάχου, που δεν ξέρει να πατάει φρένο και γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα με 9-2, σκορ που είναι και ιστορικό στη διοργάνωση.

Μετά από δύο ημέρες από αυτή τη βραδιά, που δύσκολα θα μπορέσει να ξεχάσει η κροατική ομάδα και οι οπαδοί της, ανακοινώθηκε η απόλυση του προπονητή, Σεργκέι Γιακίροβιτς. Ο Βόσνιος τεχνικός πλήρωσε το... μάρμαρο για αυτή την ταπεινωτική ήττα και αποτέλεσε παρελθόν, με τον βοηθό του, Σάντρο Πέρκοβιτς, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Κροατών, μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Aυτές είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE

18:50 - 18.09.2024

Aυτές είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Champions League

To Champions League είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι προσδοκίες για το τι θα δούμε κάθε φορά είναι μεγάλες. Δεν είναι λίγες, αλλά ούτε πολλές οι φορές που μία ομάδα φεύγει με νίκη που ξεπερνά τα επτά γκολ. Ποιες λοιπόν είναι οι μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του θεσμού;

Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς έκατσε στον πάγκο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2023, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Κροατία, ενώ αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Conference League.

«Εξωγήινος» Κέιν: Το ιστορικό ρεκόρ που έσπασε με τα τέσσερα γκολ στο Champions League

Αν και πολλοί θεωρούν ήδη τον Έρλινγκ Χάαλαντ ως το φαβορί για να κερδίσει ένα ακόμη Χρυσό Παπούτσι, φαίνεται ότι ο Χάρι Κέιν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Κι αυτό φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχηγός της Αγγλίας είναι σε τρομερή φόρμα και προσθέτοντας τα δύο του γκολ με την εθνική ομάδα, έχει ήδη σκοράρει 11 σε επτά αγώνες, νούμερα απολύτως παράλογα, αλλά αυτά που συνηθίζουμε καθημερινά.

Και τι καλύτερος τρόπος για να παρουσιαστεί ο Χάρι Κέιν στη νέα έκδοση του Champions League από το να σκοράρει τέσσερα γκολ στον πρώτο σου αγώνα των Βαυαρών ενάντια στη Στουτγάρδη. Πρώτη φορά στην καριέρα του που εμφανίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αφού σημείωσε χατ τρικ στην Bundesliga την τελευταία αγωνιστική.

Και για πρώτη φορά μετά το 1991 Άγγλος πετυχαίνει τέσσερα γκολ, μετά τον Άλαν Σμιθ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Ενώ μέχρι τώρα έχει σκοράρει 53 φορές σε 50 αναμετρήσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Ο Κέιν έφτασε να έχει σκοράρει 53 φορές σε 50 αναμετρήσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

«Κρατάω όλες τις μπάλες μετά τα χατ-τρικ! Τα παιδιά μπορεί να έχουν βαρεθεί να τα υπογράψουν, αλλά συνεχίστε να έρχονται». Ο γιος μου Λούις, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Θα το πάρω σπίτι και θα το βάλω δίπλα στο κρεβάτι του και θα χαρεί όταν ξυπνήσει το πρωί!», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγλος φορ.