Σέλουκ: «Όλα διαφανή με τον Τουρέ στη Σίτι»
i

Robbie Jay Barratt/Getty Images/Ideal Images

Σέλουκ: «Όλα διαφανή με τον Τουρέ στη Σίτι»

Sportal newsroom 12:30 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 20.08.2024

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ατζέντης του Γιάγια Τουρέ όταν ο τελευταίος αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε πως υπήρχε απόλυτη διαφάνεια στις πληρωμές του από τους «πολίτες».

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ υπήρξε ατζέντης του Γιάγια Τουρέ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και ήταν αυτός που τον εκπροσωπούσε τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού όταν αυτός πήρε μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους «πολίτες», οι οποίοι κατηγορούνται από την Premier League για δεκάδες οικονομικές παραβάσεις, ο Ουκρανός μάνατζερ μίλησε στον «Guardian», τονίζοντας πως δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Όλα ήταν διαφανή, δεν υπήρχε τίποτα από... πίσω. Με ενδιαφέρει να δω τι θα γίνει, γιατί ήταν έκπληξη για εμένα. Ο Γιάγια πλήρωσε φόρους για όλα τα ποσά. Και όλα ήταν διαφανή» τόνισε ο Σέλουκ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Μάντσεστερ Σίτι, η διοίκησή της βλέπει τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως μια ευκαιρία να απαλλαγεί μια για πάντα από τη… ρετσινιά και σύμφωνα με διαρροές από υψηλά κλιμάκια του συλλόγου αναφέρουν πως οι «πολίτες» είναι αποφασισμένοι να πάνω την υπόθεση ως το ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να αναζητήσουν τη δικαίωση.