Ντόπες για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Οπαδοί ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ντόπες για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Μάνος Τσαλγατίδης 13:38 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 14.08.2024

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν υποδοχή στην αποστολή του Δικεφάλου ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο ματς της Τετάρτης (28/2) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής αλλά δε θα νιώθει μόνος. Το γήπεδο δε θα ανοίξει τις κερκίδες του για τους φιλάθλους, όμως το PAOK Serres Club βρήκε τρόπο να στηρίξει την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα στο ποστάρισμά τους οι «ασπρόμαυροι» Σερραίοι κάλεσαν τον κόσμο να συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας που θα διαμείνουν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, έγραψαν χαρακτηριστικά: «Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Σερρών καλεί τον ασπρόμαυρο κόσμο του Νομού αύριο Τετάρτη και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο Elpida Resort για να δώσουμε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για την κατάκτηση των στόχων !

Υ.Γ. Π.Α.Ο.Κ. θυμήσου οι Σέρρες είναι ασπρόμαυρες και είναι εδώ μαζί σου…».

Θυμίζουμε πως για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό έχει αρκετές απουσίες, καθώς εκτός βρίσκεται ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, που θα εγχειριστεί σήμερα 27/2 στη Φινλανδία, ο Γιάννης Μιχαηλίδης που θα είναι εκτός για 4-5 εβδομάδες, ενώ θέμα υπάρχει και ο Ζοάν Σάστρε που υποφέρει από υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.