Αυτή είναι η κόρη του Ντελ Πιέρο, Ντοροτέα, που υπέγραψε στη Γιουβέντους! (pics)

Αυτή είναι η κόρη του Ντελ Πιέρο, Ντοροτέα, που υπέγραψε στη Γιουβέντους! (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:35 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 09.10.2024

Η Ντοροτέα Ντελ Πιέρο ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της, καθώς θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους. Εν αντιθέσει με τον θρύλο των «μπιανκονέρι», ο οποίος φορούσε το «10» στην πλάτη, η 15χρονη επιθετικός θα αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

«Όταν μιλάς για τη Γιουβέντους, μιλάς για τον Ντελ Πιέρο» είχε πει κάποτε ο Μαρσέλο Λίπι. Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον αμφισβητήσει αν αναλογιστεί τα όσα πέτυχε ο Ιταλός με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας». Λέτε σε μερικά χρόνια από τώρα να μιλά και για την Ντελ Πιέρο;

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι
REST OF THE WORLD

13:57 - 08.10.2024

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο: Αυτός είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος για τον Μπονούτσι

Μπορεί να μοιάζει περίεργο για πολλούς, αλλά για τον θρύλο της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, δεν είναι οι δύο κορυφαίοι στον κόσμο, Μέσι και Ρονάλντο αλλά ο Ζαπάτα.

Η κόρη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, θρύλου των «μπιανκονέρι» και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντοροτέα ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της και θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια υπέγραψε με την ομάδα του Τορίνου το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της και θα ενταχθεί στην ομάδα γυναικών κάτω των 17 ετών. Η Ντοροτέα φωτογραφήθηκε μάλιστα με τη φανέλα της «Γιούβε», έχοντας στο πλευρό της τον πανευτυχή πατέρα της.

Η 15χρονη επιθετικός θα αγωνίζεται με το νούμερο 7 στην πλάτη, σε αντίθεση με τον μπαμπά της που έγραψε ιστορία αγωνιζόμενος με το «10».

Αυτή είναι η 15χρονη Ντοροτέα, κόρη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

Η Ντοροτέα Ντελ Πιέρο γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2009 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών. Στη συνέχεια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στην ακαδημία της Γιουβέντους στο Λος Άντζελες, όπου διέμενε με την οικογένεια της. Ο μεγαλύτερος αδελφός της, Τομπάιας, εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ της Έμπολι κι έτσι η οικογένεια Ντελ Πιέρο επέστρεψε στην Ιταλία.

Στις ΗΠΑ, η Ντοροτέα αγωνιζόταν ως επιθετικός, φορώντας το Νο.7 κι είχε πάντα τους γονείς της στο πλευρό της. Η μητέρα της, Σόνια Αμορούζο μερικούς μήνες πριν την επιστροφή της οικογένειας στην Ιταλία, είχε αναρτήσει στα social media βίντεο με την κόρη της να σκοράρει και να πανηγυρίζει όπως ο πατέρας της.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα στη Γιουβέντους (209), ενώ στις 6 Απριλίου 2008, έγινε και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές (705). Όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι έκτος στον πίνακα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών. Ο Ντελ Πιέρο έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες είχε αγωνιστεί, ενώ στην εθνική ομάδα είχε 91 συμμετοχές και 27 γκολ. Πού θα καταφέρει να φθάσει η κόρη του «Πιντουρίκιο»; Το μέλλον της ανήκει και την απάντηση θα την δώσει η ίδια στο χορτάρι....